- Sisin (Main - šampón)
- Siswen (Alt - bulhar)
- Sisivast (Alt - noobské LMko na low lvlu určené pouze k podřadné výrobě scrollů)
- Tak je mi asi 22 let.. Píšu asi, jelikož jsem to přestal počítat od doby, co jsem propadl ''hernímu průmyslu'' a čas se pro mě tak stal irelevantním. Jsem na výšce, takže se hraní věnuji noc co noc i den co den, hlavně tedy noc co ráno, což občas už i mě samotnému přijde k zmagoření, ale tak já jsem magor. Mám osobního healera, kterého můžu kdykoli přivolat několika kouzelnými a správně zasazenými slůvky, ovšem spolehlivost co se rychlosti týče občas pokulhává.
- Zkušenosti.. teď přemýšlím co sem napsat, ale tak vymlácenej rank 8 na wargovi, který jsem neudělal ničím jiným, než poctivým gankováním všeho co se kdy hnulo. Škoda, že nelze gankovat i vlastní creepy (c) Pako. A k freepům.. nedávno jsem se naučil používat clobber & addle, ale dělá mi to problémy:)
- Ten prohraný čas za týden si lze snadno odvodit z toho, co mi vyplivne xfire a troufám si říct, že dosahuje takových výšek, jako kdyby Pakova přítelkyně odjela na týden pryč a on mohl tak v klidu a nikým nerušen ten týden propařit.
- Záliby? Tak gankování, gankování, gankování.. v reálném životě to ještě býval svět Warhammeru 40k a stejně tak jako nesnáším predátory miluju alieny. Jo ona si to jistě taky přečte, takže do zálib ještě Saila a asi taky trochu to lotro, jinak bych sem nepsal.
- Jinak hraji celkem necelé dva roky, původně jsem začínal v kinu Mirima Gwaith I Galad a pozdějš jsem přešel na stranu dobra za ripácké creepy. Mezitím se ten britský kinship rozpadl a mě ukecal Lion do Taury Arnor. Mno a jak jsem již psal na taurské stránky, v posledních měsících mě chování a přístup některých jedinců natolik znechutil, že bych se chtěl konečně přidat k vám stejně tak na zlé straně, jak už jsem i na té správné.
- A proč se k vám chci přidat? Protože jak mi jednou lion na začátku říkal: ''Myťáci jsou parta lidi, kde si jede každej na sebe a raidy tvoří předem stanovená skupina vyvolených, v CzC by tě Sisina za tvůj jazyk veřejně pranýřovali a RIP.. RIP je chátra těch největších hovad, který měl kdy tento servr tu čest pozřít, tam bys se svým slovníkem zapadl.'' To bude asi tak vše, jelikož se s některými členy od vás už znám a se zbytkem se postupně poznávám.Takže.. Chcete mě?