Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Žádost o přijetí za freepy Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Žádost o přijetí za freepy Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Žádost o přijetí za freepy Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Žádost o přijetí za freepy Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Žádost o přijetí za freepy Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Žádost o přijetí za freepy Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Žádost o přijetí za freepy Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Žádost o přijetí za freepy Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Žádost o přijetí za freepy Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Žádost o přijetí za freepy Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Žádost o přijetí za freepy

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa

Sisin
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 5

Žádost o přijetí za freepy Vide
OdoslaťPredmet: Žádost o přijetí za freepy   Žádost o přijetí za freepy EmptySo február 13, 2010 4:26 pm

- Sisin (Main - šampón)
- Siswen (Alt - bulhar)
- Sisivast (Alt - noobské LMko na low lvlu určené pouze k podřadné výrobě scrollů)

- Tak je mi asi 22 let.. Píšu asi, jelikož jsem to přestal počítat od doby, co jsem propadl ''hernímu průmyslu'' a čas se pro mě tak stal irelevantním. Jsem na výšce, takže se hraní věnuji noc co noc i den co den, hlavně tedy noc co ráno, což občas už i mě samotnému přijde k zmagoření, ale tak já jsem magor. Mám osobního healera, kterého můžu kdykoli přivolat několika kouzelnými a správně zasazenými slůvky, ovšem spolehlivost co se rychlosti týče občas pokulhává.

- Zkušenosti.. teď přemýšlím co sem napsat, ale tak vymlácenej rank 8 na wargovi, který jsem neudělal ničím jiným, než poctivým gankováním všeho co se kdy hnulo. Škoda, že nelze gankovat i vlastní creepy (c) Pako. A k freepům.. nedávno jsem se naučil používat clobber & addle, ale dělá mi to problémy:)

- Ten prohraný čas za týden si lze snadno odvodit z toho, co mi vyplivne xfire a troufám si říct, že dosahuje takových výšek, jako kdyby Pakova přítelkyně odjela na týden pryč a on mohl tak v klidu a nikým nerušen ten týden propařit.

- Záliby? Tak gankování, gankování, gankování.. v reálném životě to ještě býval svět Warhammeru 40k a stejně tak jako nesnáším predátory miluju alieny. Jo ona si to jistě taky přečte, takže do zálib ještě Saila a asi taky trochu to lotro, jinak bych sem nepsal.

- Jinak hraji celkem necelé dva roky, původně jsem začínal v kinu Mirima Gwaith I Galad a pozdějš jsem přešel na stranu dobra za ripácké creepy. Mezitím se ten britský kinship rozpadl a mě ukecal Lion do Taury Arnor. Mno a jak jsem již psal na taurské stránky, v posledních měsících mě chování a přístup některých jedinců natolik znechutil, že bych se chtěl konečně přidat k vám stejně tak na zlé straně, jak už jsem i na té správné.

- A proč se k vám chci přidat? Protože jak mi jednou lion na začátku říkal: ''Myťáci jsou parta lidi, kde si jede každej na sebe a raidy tvoří předem stanovená skupina vyvolených, v CzC by tě Sisina za tvůj jazyk veřejně pranýřovali a RIP.. RIP je chátra těch největších hovad, který měl kdy tento servr tu čest pozřít, tam bys se svým slovníkem zapadl.'' To bude asi tak vše, jelikož se s některými členy od vás už znám a se zbytkem se postupně poznávám.Takže.. Chcete mě? rabbit
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

OdoslaťPredmet: Re: Žádost o přijetí za freepy   Žádost o přijetí za freepy EmptySo február 13, 2010 5:14 pm

Já souhlasím !!

Myslím , že mezi nás si už zapadl. Tedy mezi ty na TS.
Návrat hore Goto down
Zly
Zly
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 667

OdoslaťPredmet: Re: Žádost o přijetí za freepy   Žádost o přijetí za freepy EmptySo február 13, 2010 6:32 pm

Vitaj v Rest in Peace sex14
Návrat hore Goto down
http://www.ripaci.com

Lujza
Master at Arms
Master at Arms

Poèet pøíspìvkù : 151

OdoslaťPredmet: Re: Žádost o přijetí za freepy   Žádost o přijetí za freepy EmptySo február 13, 2010 6:44 pm

Jasne ;-) (a Saila predpoklada tiez, ci?)
Návrat hore Goto down

Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Žádost o přijetí za freepy   Žádost o přijetí za freepy Empty

Návrat hore Goto down

Žádost o přijetí za freepy

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Nábor -