Jmenuju se Jirka, je mi 17 let a donedavna jsem hral WoW
Elf Warden Sparkless lv. 5
Zkusenosti s Lotrem prave zacinam sbirat, dneska jsem si vytvoril char, kdysi davno jsem hral trial. Prave pri hledani kdejakych informaci o lotru jsem narazil na odkaz na vase stranky, to me taky nakonec vedlo k vyberu Snowburnu. Jsem vlastne uplny novacek a potreboval bych nejake blizsi informace, moc jsem toho na netu nenasel a byl bych moc rad za nejaky kinship, kde bych se mohl na cokoliv zeptat a kde by mi poradili co a jak.
Jinak u wowka jsem stravil spoustu casu jak na free tak na ofi, zacinal jsem, kdyz vychazelo TBC takze uz to je kolik let zpet. Na ofi jsem stravil nekolik let, a odesel jsem kvuli memu nazoru na WotLK. Ted uz jsem byl s kamosi jen na jednom CZ/SK freecku.
Za tyden toho nahraju celkem dost, celkove za tyden cca 30 hodin. Nejvic hraju o vikendu.
Je mi jasny, ze nemam moc co nabidnout, ale doufam, ze s vasi pomoci by se to v budoucnu zlepsilo a ja vam mohl tu pomoc vratit.
Mezi moje zaliby, krome MMORPG, patri fantasy knizky, filmy, hudba, nasi domaci mazlicci, karetni a deskove hry, kamosi a i nejaky ten sport.
To je asi tak vsechno o me, ale klidne se muzete na cokoliv jeste zeptat.