Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Prosba o prijeti do kinshipu Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Prosba o prijeti do kinshipu Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Prosba o prijeti do kinshipu

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa

Ariena
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 9

Prosba o prijeti do kinshipu Vide
OdoslaťPredmet: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptyUt marec 23, 2010 10:44 am

Ahoj

I v RL mi vsichni mimo rodicu rikaji Ari uz asi tak 20 let:)
Podle obcanky je mi 41 let, ale to by nikdo nehadal. Ruzne hry hraju cely zivot, povazuju je za velmi dobre reseni odreagovani. No a vzhledem k tomu ze jsem s nimi zacal jeste nekdy na gymplu tak to je skutecne dlouho a na mnoha platformach:)

Pracuju jako spravce velkych siti, prevazne na Win platformach. Lokalni hry me zase tolik neberou, uz jen proto ze kdyz mi to moc nejde tak se nastvu a za chvili ji cracknu aby mi to slo Smile) Ale potom to uz zase neni ono Smile)

S online her jsem se 5 let venoval WoW... Uz od uzavrene beta verze. Mam tam nahrany asi 3/4 roku cisteho casu. Dost dlouho jsem nedelal skutecne nic jineho nez obcas trochu chodil do prace a hral:)) Ale bavilo me to. Zalozil (a vedl) jsem par gild, vodil raidy (i ty poradny se 40 lidma, ne ty dnesni parodie)... Ale s tim jak je v te hre cim dal vic fakanu a blizzard tu hru meni pro ne, tak to pro ty kdo tam zacinali cim dal vic ztraci jakkoukoliv zajimavost - tedy samozrejme mimo socialnich kontaktu s prateli... Uz hodne dlouho si tam chodim jen s nimi popovidat a to neni nic moc.

Pred par dny jsem si rikal ze si upgradnu driver pro grafiku na posledni verzi. Mno skoncilo to tim ze se tedy nejak divne pohadali a uz jsem tam proste nedostal vubec zadny Smile Takze reinstal systemu - ale s novym driverem prisel i trial na LOTRO. Jsem si rikal OK, zkusime to. Stahnul jsem tech 12 giga a spustil si huntera a fakt me to zaujalo... I kdyz proti tomu jak je udelane ovladani hry by jsem mel dost vyhrad, tak to snad pujde upravit ci obejit:)
Druhy den jsem se rozhodl a koupil si 3 mesicni ucet... Udelal 16 levelu a zacal se rozhlizet po nejake gilde...

No potom jsem zjistil ze turbine a codemasters nejsou jedno a to same a ze jsem koupil americky ucet:)
Takze jsem si stahl dalsich 12 giga z evropskeho serveru a nainstaloval to znovu:))
Udelal jsem si tentokrat Loremastera a udelal 18 levelu... Jmenuje se Arinas.
Takze hru mam v realu koupenou dvakrat, ale zase nejak me to netrapi, myslim ze je velmi dobra. Take komunita mi prijde o dost dospelejsi a privetivejsi.

Kolik casu tydne hraju: obvykle pondeli az streda od cca 18 hodin do 1 v noci + patek totez, nekdy neco o vikendu, takze cca 20+ hodin tydne. Zbytek je pro rodinu a pratele Smile

Zaliby? Smile IT, grafika, foceni, hudba:)

A v zadne kinshipu jsem tu nebyl:) Vas jsem nasel tim ze jsem prohledl fora a vybral si podle jejich obsahu Smile
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptyUt marec 23, 2010 10:51 am

Ahoj, velice pekne si se rozepsal,chválím.

Velmi mě těší ze sis vybral nasi guildu. Myslim ze se ti u nas bude libit,postupem casu a z vyssim levelem te hra chytne urcite jako vetsinu z nas.

Jinak k tomu odehranemu online casu,
jsou mezi nami tací co maji v LOTRO 5000+ odehranych hodin Laughing Já se k teto hranici priblizuju taky pomalu ale jiste ...

Jsem pro přijetí.
Návrat hore Goto down

Ariena
Footman
Footman

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptyUt marec 23, 2010 10:55 am

5000 hodin to je cca 200 dni cisteho casu Smile To uz neni spatne...

Libit se mi hra bude, to vim i ted - vetsinou proste hned vim co se mi libit bude a co ne:) Usetri to dost casu:D

p.s. To je tvoje fotka na tom avataru?Smile
Návrat hore Goto down
Zly
Zly
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 667

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptyUt marec 23, 2010 11:32 am

Ariena napísal:
5000 hodin to je cca 200 dni cisteho casu Smile To uz neni spatne...

Libit se mi hra bude, to vim i ted - vetsinou proste hned vim co se mi libit bude a co ne:) Usetri to dost casu:D

p.s. To je tvoje fotka na tom avataru?Smile

Je, Avalon je sexica este dlho po zraze sa mi o nom zdalo :-D

Inak vitaj u nas
Návrat hore Goto down
http://www.ripaci.com

Avalon
Captain-General
Captain-General

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptyUt marec 23, 2010 1:15 pm

Nene , to je můj AVATAR :p

Jinak , pokud te ta fotka zajima tak si dej do google vyhledat :hellgate london avalon

Tato postavicka je totiz jejich ofic reklamni číča, tyto fotka je udelana pro casopis Playboy,ktery jednou za rok vydává číslo ktere se věnuje dívkám z Her ...
Návrat hore Goto down

Ariena
Footman
Footman

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptyUt marec 23, 2010 2:03 pm

Hehe zrovna tahle hra je jedina dalsi co mam nainstalovanou a co me docela bavi Smile))

Ale nainstaloval jsem si ji az potom co jsem si precetl knizky, jsou docela dobre... A dost me prekvapilo ze knizky jsou napsane az podle hry, normalne to byva naopak...
Jak jsem potom hledal ten autor si vybira uspesne produkty a potom k nim pise knizky... A docela mu to funguje...
Návrat hore Goto down

Ariena
Footman
Footman

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptyUt marec 23, 2010 2:04 pm

p.s. komu mam odpoledne tak kolem seste ci pozdeji napsat o invite?
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptyUt marec 23, 2010 4:45 pm

Ariena napísal:
p.s. komu mam odpoledne tak kolem seste ci pozdeji napsat o invite?

Ja te kontaktuju sám, to bude asi nejrychlejsi, posledni dobou jsem z ofociru online jen já ( mel jsem mensi zadrhel z hdd tak byla pauza) a aurin ...
Návrat hore Goto down
Duncanius
Duncanius
Second Marshal
Second Marshal

Poèet pøíspìvkù : 400

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptySt marec 24, 2010 7:59 am

prijaty
Návrat hore Goto down

Wertus
Esquire
Esquire

Poèet pøíspìvkù : 16

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptySt marec 24, 2010 8:40 am

Hmpf jednoho Ariho jsem na Wowku znaval nejakej warlock zeby to byl tygl? Smile Ze uz bych nebyl nejstarsi? No Juuuu ja uz si nepamatuju jak se ta guilda jmenovala ,ale pak Preachers .
Návrat hore Goto down

Ariena
Footman
Footman

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptySt marec 24, 2010 1:24 pm

Jo jo to se obavam ze jsem byl ja Smile
Preachers byl jeden z mych vytvoru Smile Doufam ze jsi tam nebyl moc zklamany...
Spoluvudce Viktor Wanli uz par let zije v polsku...
Návrat hore Goto down

Ariena
Footman
Footman

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptySt marec 24, 2010 1:25 pm

A puvodni nazev byl Czech Heroes....

Ale to hrozne sralo hordu, rvali ze to kdysi byl nazev nejake jejich gildy v jine hre a ze proto my nemame narok se tak jmenovat Smile
Návrat hore Goto down

Wertus
Esquire
Esquire

Poèet pøíspìvkù : 16

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu EmptySt marec 24, 2010 2:36 pm

Jj Czech heroes jasny. Rad te vidim i kdyz ja se tady teprve ohrivam a s mojim hranim to neni kdovijaky , nejak neni moc casu . Btw dodnes vzpominam jak jsem ti v Shadowkeepu sebral omylem modrej cloth opasek z bossika , protoze jsem podle obrazku usoudil ze je to krasna sekera pro wara Smile .
Návrat hore Goto down

Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prosba o prijeti do kinshipu   Prosba o prijeti do kinshipu Empty

Návrat hore Goto down

Prosba o prijeti do kinshipu

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Nábor -