Poèet pøíspìvkù : 400 Join date : 20.09.2009 Location : Košice
Predmet: StarGate serial Po november 16, 2009 4:08 pm
V pilotnej epizóde seriálu Stargate Universe ste si mohli všimnúť menšie cameo Michaela Shanksa, ktorý si tak znovu zahral postavu doktora Daniela Jacksona. Konkrétne to bolo v inštruktážnom videu, ktoré si na palube Hammonda púšťal Eli Wallace. Netrvalo dlho a pribudlo k nemu ďalších päť. Konkrétne sa jedná o tieto témy: Hviezdna brána, Luciánska aliancia, Hyperpriestor, Gouuldi, Antikovia a Povznesenie. Všetky videá vám teraz prinášame spolu so slovenskými titulkami, ktoré pripravili Evil a Thuriazs. Ak nevidite titulky treba si ich tam spustit CC, a je to prebrate so scifi.guide.net, snad se to este nevideli. , , , , ,
Aurin
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 458 Join date : 20.09.2009 Age : 40 Location : Mladá Bolesalav
Predmet: Re: StarGate serial St november 18, 2009 12:23 pm
Na SGU jsem se hodně těsil nicméně jsem od toho cěkal víc. Málo akce, slabý děj. Chápu že loď Destiny toho hodně pamatuje ale je strasně ponurá. A průchody branou zatím jen dva ale jen aby získali nějaky uhličitan na tvorbu O2, a později kvuli vodě není moc zábavný
Duncanius
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 400 Join date : 20.09.2009 Location : Košice
Predmet: Re: StarGate serial Št november 19, 2009 8:00 am
triez som sklamany, lod velka jak mesto a uvideli sme z nej par miestnosti, ludi tam je plno ale ani nevies c orobia az na par vynimiek, nema to ziadneho hlavneho hrdinu, dej je tiez skoro ziadny
Beregond
Lieutenant
Poèet pøíspìvkù : 259 Join date : 20.09.2009 Age : 32 Location : Karlovy Vary
Predmet: Re: StarGate serial St január 27, 2010 9:04 pm
No na SGU s emoc zatim nepovedla ale oni se to podle snazi dost roztahnout.No pokud to cely bude jen o ty lodi tak to bude pro me zklamani
Anonymní
Anonymný
Predmet: Re: StarGate serial Št júl 01, 2010 9:08 pm
Na SGU koukám, a už skončila první serie. Začátek mi taky přišel nic moc, ale vydržel jsem a dobře jsem udělal. Od poloviny serie jde kvalita celkem nahoru!
Anonymní
Anonymný
Predmet: Re: StarGate serial Pi júl 02, 2010 7:29 am
SGecka jsou super, take na to koukame s kamosema uz neakej patek a good