|
Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... |
|
|
Autor |
Správa |
hanysekjan
Footman
Poèet pøíspìvkù : 3
|
Predmet: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... So november 06, 2010 9:03 am |
|
|
Ahoj všem, moc prosím o radu,jestli tedy nějaká existuje stáhl jsem LOTRO,nainstaloval,na stránce LOTRO vytvořil účet,vše OK (email od codemaster mi přišel),spustím hru a na přihlašovací obrazovce zadám jméno i password ale bohužel vyskočí tabulka že jméno nebo heslo je nesprávné.V pořádku tedy,najedu na lost your password a provedu změny,vše opět OK,přijde email že změna provedena bez problémů.Opět spustím hru a stejný problém - hlášení že jméno nebo pass je špatný ........ věděl by mi někdo poradit?Předem moc díky.
|
|
|
|
Duncanius
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 400
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... So november 06, 2010 10:34 am |
|
|
odpoved jednoducha a vpraci to na 99% mojim uzivatelom pomohlo - skontroluj ci mas zapnuty NumLock, - zapni, skontroluj ci mas zapnuty CapsLock - vypni, pozor na zamenu Y-Z, sleduj ci si zadal heslo velkymi alebo malymi pismenami a tak ho aj napis, skus si heslo napisat cvicne do kolonky meno kde vidis co naozaj pises mozes si tak skontrolovat ci pises to co mas pisat.
|
|
|
|
hanysekjan
Footman
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... So november 06, 2010 1:16 pm |
|
|
Ahoj, moc díky za radu,ale bohužel stále nic,heslo i jméno píšu v pořádku,zkoušeno několikrát,ale bez výsledku.Nevím jestli jsem neudělal chybu při instalaci hry,nejdříve jsem hru stáhl a až poté se zaregistroval na stránkách lotro.com,netuším jestli by toto mohlo mít vliv ...?
|
|
|
|
Zly
Captain-General
Poèet pøíspìvkù : 667
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... So november 06, 2010 3:14 pm |
|
|
a zaregistrovl si si hru ? nie forum alebo nieco ine ?
|
|
|
|
Aurin
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 458
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... So november 06, 2010 8:40 pm |
|
|
Ahoj spíše si myslím že jsi stáhl US kliena... Řekni máš v program files složku codemasters nebo turbine?
|
|
|
|
Avalon
Captain-General
Poèet pøíspìvkù : 809
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... So november 06, 2010 11:52 pm |
|
|
Souhlas, toto bude problem toho US clienta, na US servery se z EU acc neprihlasis .
|
|
|
|
Duncanius
Second Marshal
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... Ne november 07, 2010 11:05 am |
|
|
ked sa registroval na lotro.com tak to je do US a nie EU. mas zlu verziu.
|
|
|
|
Aurin
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 458
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... Ne november 07, 2010 11:51 am |
|
|
na lotoro .com je ke stazení i eu verze staci kliknout nahore na EU vlajku
|
|
|
|
Duncanius
Second Marshal
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... Ne november 07, 2010 7:28 pm |
|
|
zabudli sme povedat ze v Europe sa registruje u Codemasters mala by to byt tato adresa https://www.lotro-europe.com/Home/Index/en aspon myslim, nebol som na ucte ani nepamatam.
|
|
|
|
hanysekjan
Footman
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... Ut november 09, 2010 3:01 pm |
|
|
Ahoj,moc všem díky za rady,ale již se zadařilo,měl jsem staženou špatnou verzi.Všem ještě jednou díky a třeba se potkáme ve hře.
|
|
|
|
Duncanius
Second Marshal
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... Ut november 09, 2010 4:49 pm |
|
|
- hanysekjan napísal:
- Ahoj,moc všem díky za rady,ale již se zadařilo,měl jsem staženou špatnou verzi.Všem ještě jednou díky a třeba se potkáme ve hře.
hlavne ze to uz frcíííí :-) my hrame na Snowbourne,
|
|
|
|
Sponsored content
|
Predmet: Re: Stálé hlášení špatného hesla nebo jména .... |
|
|
|
|