Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
MMO Rift Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
MMO Rift Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
MMO Rift Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
MMO Rift Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
MMO Rift Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
MMO Rift Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
MMO Rift Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
MMO Rift Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
MMO Rift Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
MMO Rift Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

MMO Rift

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : 1, 2  Next
Autor Správa

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

Poèet pøíspìvkù : 61

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: MMO Rift   MMO Rift EmptyPo január 03, 2011 8:20 pm

Jen info o chystane nove hre "RIFT", v soucasne dobe closed beta, termin vydani neni zatim stanoven, ale vypada to sakra dobre a doufam, ze se co nejdrive s terminem pochlubi.

Link: http://www.riftgame.com/en

Mel jsem tu moznost o vanocich byt v closed beta (mam VIP klic, takze bych mel mit pristup do vsech eventu do vydani, ale uvidime) a musim rict, ze takhle vyladenou betu jsem dlouho nevidel. Opravdu super, pro priznivce trposu tam jsou i jejich drahe polovicky. Class sytem je opravdu fain, vyberete si jednu class, neboli calling (warrior, rouge, mage, cleric) a kazdy z callingu ma 8 pod-class (tzv. souls), mezi kterymi se muzete prepinat, najednou muzete mit aktivni 3 souly, tj. lze mixovat skilly ze 3 soul stromu ... tj. pokud to vezmu do dusledku, tak 4 postavy dokazou obsahnout vsechny classy ve hre. Zkousel jsem a musim rict, ze dobre, na normalni questy dps cleric, pred dungem pure cleric -- zmeni se kompletne skilly, takze je to neustale challenge a kdyz se cloveku nelibi ranged hunter, tak jde do close assasina (nastaveni souls a skillu lze ukladat do roli, max muzou byt 4 a lze mezi nimi libovolne prepinat). Otazkou je, jak to bude vyvazene, jak na tom bude endgame, atp. Slibene jsou warfronty (PVP instance) a taktez i otevrene PVP. PVP bude mit dokonce vlastni soul.

Co se tyce questu, tak v bete celkem standard, zabij tohle, dojdi tam ... ale je to takove hezky linearni. Pravda, bylo to do 20 lvlu, max lvl bude 50.
Nejlepsi na vsem jsou tzv. rifty, ktere se oteviraji nahodne a vznikaji z toho invaze. Je to neco jako public instance. Napr. delate quest a nedaleko se otevre rift, pokud jej hraci nezavrou brzo vznikne invaze, ktera se vyda do nektere z vesnic a bude se snzit tu vesnici zabrat (znicej takovej kamen a postavej vlastni). Problem je v tom, ze pokud tam je treba vratit quest, tak mate smulu, protoze ta invaze zabije vsechno, vcetne NPC. Je pak nutne tu vesnici ziskat zpet. Za zavirani riftu a niceni invazi mate odmeny, podle toho, jak jste se na boji podileli a to jak v DPS tak i healu.
Rifty jsou rozdeleny vice druhu, podle elementu, voda, vzduch, ohen, zem a pak je jeste tusim smrt a zivot (smrt urcite, zivotem si nejsem jisty). Kazdy ma sve potvory a ty potvory se mezi sebou nemaj rady, takze jsou situace, kdy jedna invaze napadne vesnici a posleze se ji snazi prebrat jina invaze, takze pak staci dobre a strategicky pomahat jedne ci druhe strane a nasledne vesnici v pohode prebrat.

Je asi trosku obava, ze to casem cloveka prestane bavit, ale zatim to byla celkem slusna sranda a dobre zpestreni. A celkem i slusne odmeny, takze se to vyplatilo.

No, pokud bude zajem, tak trion uvolnil NDA, takze uz je spousta videii na youtube, forech, atp.

LOTRO to neni no, ale dost se na to tesim a TRION vypada celkem schopne a ochotne ...

Jo a vse nej do Noveho roku Smile
Návrat hore Goto down

weatque
High Warden
High Warden

Poèet pøíspìvkù : 190

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyUt január 04, 2011 8:54 am

no ten system riftov vyzera zajimavo ale co ma nebavi to je ze jedna postava moze byt skoro vsetko. Uz v Runes of magic ma nebavilo ze som mohol mat skoro vsetky crafty a bordel bol v tom uzasny. Ja som radsej za jednu postavu a poriadne a takisto s jednou craft profesiou.
Inac som videl videjko na Teru tak to vyzera tie zsuper len velmi omalovanka na man uz moc.

Inac u mna jednoznacne zaujem iba o SW TOR na ine nebudem mat cas a ani éčka.
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyUt január 04, 2011 9:31 am

Muzes byt jen jedna, nikdo nerika, ze musis mixovat skilly z ostatnich. Je to na tobe. Ono, pokud budes chtit ty top skilly z hlavniho stromu, tak stejne nejvic bodu investujes do jedne class. Zatim to je tak, ze na plny strom potrebujes tusim 51 bodu a celkem dostanes na lvlu50 bodu 61. Takze 51 jeden strom a 10 bodu do zbylych dvou, popr. to rozhazet ale zase nebudes mit ty best skilly (napr charge v combatu, zvedani v combatu a tak) ... je to fakt na tobe, jak si tu postavu vyladis.

Ja vidim obrovskou vyhodu v tom, ze kdyz se jde nejaka instance a je tam potreba ranger, tak se proste nejaky rouge switchne do ranged, to same mas dva tanky, tak jeden se switchne na offtanka a ma vic dps ... nemusis brecet, kdyz jedna class chybi. Ano, ten clovek to s tim nemusi umet dokonale, ale tu class uz mas Smile. Jsem na to zvedavej, jak to cele bude fungovat Smile

Tak Tera vypada dost dobre, SW TOR bude vydane driv, take nevypada spatne, dobre studio a tak ... uvidime, ale me moc nelaka.
Návrat hore Goto down

weatque
High Warden
High Warden

Poèet pøíspìvkù : 190

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptySt január 05, 2011 1:53 pm

Na sector.sk vysiel clanok o cenach za rift a celkom sa mi pacili tie reakcie pod tym, kto chce nech si precita http://www.sector.sk/novinka/58063/rift_ma_datum_a_cennik.htm
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptySt január 05, 2011 4:29 pm

Digitalni standart edite 50 Ecek , nekdo se asi prejedl vtipne kase Very Happy
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyŠt január 06, 2011 11:17 am

No, ale to je normalni cena AAA hry, mas v tom mesic hrani gratis ...
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyŠt január 06, 2011 3:20 pm

Hmm za lotro jsem dal nejakych 1300 za SoA tak nevim kde mas tech 50E mno Very Happy
Návrat hore Goto down
abigor
abigor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

Poèet pøíspìvkù : 73

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyŠt január 06, 2011 5:16 pm

Avalon napísal:
Hmm za lotro jsem dal nejakych 1300 za SoA tak nevim kde mas tech 50E mno Very Happy

pri momentalnom kurze, tych 1300Kc vychadza nejak na 50E Smile
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyŠt január 06, 2011 6:45 pm

Jasny dnesni kurz ale ja to kupoval pred 4 rokama a to nebylo euro za 25 ale o dost vejs ...
Návrat hore Goto down
Duncanius
Duncanius
Second Marshal
Second Marshal

Poèet pøíspìvkù : 400

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyPi január 07, 2011 12:44 pm

ja sa zatial na ziadnu s tychto nechystam, pockam si na Guild War2 a potom uvidim, zaujal ma ten dynamicky sa meniaci svet, ma reagovat na tvoje skutky resp necinnost, uvidim ako sa im to podari zrealizovat.
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyPi január 07, 2011 2:37 pm

weatque napísal:
Na sector.sk vysiel clanok o cenach za rift a celkom sa mi pacili tie reakcie pod tym, kto chce nech si precita http://www.sector.sk/novinka/58063/rift_ma_datum_a_cennik.htm

Jo tak reakce jsou to celkem bezny, najdes podobne vsude mozne ...

Psal sem to jen z toho duvodu, ze jsem byl v bete. Jasne ze vsechno omrzi, ono jakej endgame ma lotro a take tam clove oxidoval pekne dlouho. Me se to libi, hlavne system tech souls ... kolikrat me v lotru krklo, ze me ten hunter uz neba a skusil bych burglara, no ale to znamena lvlovat dalsi postavu ... tady ne. Otazkou je, jak se jim to podari vybalancovat ...

Beta stala za to a ja do toho nachvili pujdu, lotro mi chybi, ale co je f2p se mi tam moc nechce. Je to o tom, kdo calne jede, kdo ne, jede taky, ale trosku to skyta.

Ac je trh s mmo uz celkem husty, davam trionu sanci. Maj skvely GM, je s nima sranda a snazej se (otazkou je, jak dlouho jim to vydrzi). Ta hra je neskutecne pripravena, proto asi take ten termin vydani. Pro mne je zajimava i z technologickeho hlediska, maji to dobre vymyslene, v zonach kde je hodne lidi presouvaji vykon tak, aby nebyl problem s latenci a zvysuje se spawnrate mobu. Navic naslouchaji komunite, udelali x-zmen, ktere navrhli hraci, coz se mi celkem zamlouva.

Neni to jen o tom, zda za to ty prachy dat nebo ne, ale z meho pohledu si je proste zaslouzi. Ty prachy byly investovany dobre, snazej se. A to jestli ta hra bude uspesna nebo ne, ukaze cas. Lotro bylo take boom a kde je ted, f2p. Aion jde take do kopru. AoC jakej to byl hit a take skomira a drzi si tu svou zakladnu. Okolo riftu neni zas tak velky hipe faktor jako u jinych, toho se trosku obavam, zejmena u warfront a dungu. Ale maji umoznovat podobny system co ma WoW, tj. cross-server grupy.

Ja to kazdopadne zkusim, alespon nachvili ... a dneska zacina dalsi betaaa Smile testujeme PVP ... juhuuu
Návrat hore Goto down
Autry
Autry
High Warden
High Warden

Poèet pøíspìvkù : 186

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyPi január 07, 2011 9:18 pm

bude to mit nejakej trial nebo tak neco? rad bych to vyzkousel ale urcite nechci kupovat novou hru.
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptySo január 08, 2011 10:44 am

Autry napísal:
bude to mit nejakej trial nebo tak neco? rad bych to vyzkousel ale urcite nechci kupovat novou hru.

Jo, tak to nevim. O tomto nepadlo na forech ani na ofiko mistech ani slovo ...
Návrat hore Goto down
Autry
Autry
High Warden
High Warden

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptySo január 08, 2011 1:12 pm

Tyglor napísal:
Autry napísal:

Jo, tak to nevim. O tomto nepadlo na forech ani na ofiko mistech ani slovo ...

no kdyby se neco objevilo tak dej vedet Wink
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyNe január 23, 2011 8:04 pm

Tutaj je VIP klic. Lze jej pouzit az 25x, tj. je pro 25 lidi.

JREK-6JDK-3YNT-FNKQ-3N2Z

Pozn.: tyhle VIP klice dostali vsichni kdo dali prihlasku do Bety. Beta event zacina toto utery a konci v patek. Lvl cap nastaven na lvl 30, PVP open, NDA neni, feel free ...
Návrat hore Goto down
Autry
Autry
High Warden
High Warden

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyNe január 23, 2011 10:14 pm

Tyglor napísal:
Tutaj je VIP klic. Lze jej pouzit az 25x, tj. je pro 25 lidi.

JREK-6JDK-3YNT-FNKQ-3N2Z

Pozn.: tyhle VIP klice dostali vsichni kdo dali prihlasku do Bety. Beta event zacina toto utery a konci v patek. Lvl cap nastaven na lvl 30, PVP open, NDA neni, feel free ...

hele tak to zkusim, akorat mam jeden dotaz...jde uz stahnout beta client? na ofiko webu jsem nejak nenasel zadny link
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyPo január 24, 2011 6:56 am

Jde, ale az po aplikaci kodu a naslednem mailu, kde te invitujou (popr. by se mel ve sprave tveho accountu ukazat link na stazeni klienta).
Návrat hore Goto down

Aurin
Second Marshal
Second Marshal

Poèet pøíspìvkù : 458

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyPo január 24, 2011 9:31 am

tak jsem použil klíč a stahnul klienta a zkusim jak to bude vypadat
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyPo január 24, 2011 1:07 pm

Vyzkousej, me se to paci ... ac ty bety uz aktivne nehraju, nakouknu jake delaj eventy, ale uz nequestim ... az bude ostry launch tak budu vedet kde co je a to je prd prekvapko Smile.

Vzhledem k tomu, kolik ted rozdali klicu, to bude uz solidni maso. Predtim za 4 dny bylo odehrano pres 1mil hodin, ale zadnej problem s pristupem ci lagama jsem nezaznamenal (A to hraju na US serverech). Pouze na zacatku, kdyz to otevrou, tak je naval, ale pak se to uklidni. Tentokrat rozdavali tyhle petadvaceti nasobne klice, takze novych hracu bude o dost vice ...
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyŠt január 27, 2011 8:04 pm

Tak jak beta ?

Potkam se s nekym v Riftu ? Smile
Návrat hore Goto down

Flycon
Guardsman
Guardsman

Poèet pøíspìvkù : 34

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyPi január 28, 2011 12:15 am

Tak jsme si rozjel Pyromancera, šmrncnutýho Archonem a Elementalistou ... ovšem většinu soulů jsem stejne narval do Pyro.
Ale po dnešních pár seancích ve Warfrontách ( na lvl 10-19 zatím jen Black Glade ) jsem hned dodělal questík a za 30 g zakoupil další "Role" a rozjel jsem v PVP Chloromancera ( heal ) s Pyromancerem ... a to je hukot .... Nejvíc mě pobavilo jak mě enemíci fokusovali když zjistli že nemůžou skoro nic zabít páč jim targety nějaká svině AOE healuje ... Po druhý smrti jsem přímo v té Warfrontě ( stejné jako Battleground ve WOW ) během dvou sekund ( !!!! ) přepnul na první sadu specializací neboli Roli a rozjel jsem ukrutný dmg se svými fire spelly Razz Tak mě fokusovali zase Razz

Taky jsem si vyzkoušel warriora a nastavil si specializaci na Warlord-Paladin-Reaver ( všechno defenzivní specializace Smile ) a považte - ability jednotlivych class se stackují takže jsme si de facto nevědomky "vyrobil" ultimatniho tanka Razz Pravda toho jsem dotahl jen na ctrnactej level na zkousku ale je to fakt zabava at uz za castera nebo melee classu.

To, čeho jsem se nejvíc bál totiž těch vlastních Riftů se nakonec ukázalo jako největší chyták alespoň pro mě ... včera jsem si furt říkal no dobře támhle svítí ještě jeden riftík dojdu tam .... nakonec z toho byli víc jak dvě hodiny pobíhání mezi riftama a odvracení Invazí a dokonce jsem si koupil svůj první "planar" rare item ( chestu ) za odměny z Riftů Razz

Ale nebudeme si přátelé nic nalhávat ... vzali 80% z WOW a zbytek z Warhammeru, Aionu, L2 i LOTRa a teď jde jen o to, jak to bude vypadat v end kontentu ... aby to nedopadlo jak s AIONem nebo LOTRem po vydání .....

Pokud byste chtěli můžu sem zítra hodit nějké sshoty ...
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyPi január 28, 2011 7:24 am

No, hra je fain, rifty dokazou zabavit. Ted jsou dostupne ty open grupy, takze se hraje lepe a heler alespon vi, koho v tom random raidu healovat Smile. Je lepsi spoluprace. Trosku zmenili zvuky a sem tam to ale blbne. Vidim vzdaleny souboj, ale zvuky mam jako kdyby bojovali vedle mne ... nekdy se to stane.

Healeri jsou tam fain, jen kdyz jsem mel pure tri stromy s healem, tak to cucalo silene manu. Sice jsem mel 2 hotky, 2 instanty, 2 group healy z toho jeden insta ... ale cucalo to jak mrcha. V dungu jsem drzel tak tak tanka a kdyz nastala situace, kde prisli adi, tak to byl celkem problem. Hotky sly, ale ty vetsi single healy se castej 2 sec a lidi mi mizeli pod rukama ... spatny. Pak jsem teda zjisil, ze jsem si nekoupil nove lvly skillu, ale healovani tam neni uplne simple. Pravdou je, ze ja jsem nikdy nebyl healer, mam clerika jakozto offenzivniho supporta, ale v grupe nebyl healer, tak jsem se switchnul. Jakoze, je to zabava az na to, ze misto cumeni na boj cumim na health bary a tocim healy.

Co se tyce prevzeti veci z jinych her, tak oni se tim netaji. Ono to dnes ani jinak nejde, vse uz bylo pouzito, je to nejlepsi zpusob vybrat to nejlepsi a vyhodne to zkombinovat, popr. nekdo vymysli novy zpusob souboje (napr. AoC), ale nema to uspech, protoze je to na hrace moc slozite a je treba premyslet ... Dobre je procitat forum a cist takove ty priblbe prispevky, ze sebrali tohle z wow a tohle z EQ (coz je strasne divny, kdyz je par lidi puvodem z eq). Ironii osudu je to, ze to vetsinou pisou wowkari, musim rict, ze to je priserna komunita (alespon dle toho co predvadej na forech ci ve hre) ... neustale porovnavani s wow a vykrikovani, ze ukradli tohle, ukradli tamhleto a ze wow je stejne lepsi ... ale presto tu hru stale hrajou, ac je to dle nich crap.

Dobre je, ze se okolo riftu utvari komunita, ktera tyhle lidi zacina posilat do patricnych mezi. Popr neustale pozadavky na nejake DPS metery a udelatka, aby clovek nemusel temer hrat, auto-healo(vatka) atp. ... nastesti se vzdy najde vetsina, ktera tyhle napady posle do rite. Vtipne je, ze vetsionu tyto "nadstavby" pozadujou opet hraci wow Smile. Ja osobne doufam, ze tam takoveto kraviny nepovolej, DPS meter mozna ok, ale k cemu to. Lidi to akorat tak zbavuje odpovednosti za to co delaj, kdyz tankovi urvu moba tak je to jen a jen moje blbost a nebo neschopnost tanka natauntovat moba. Kdyz chci mit prehled jakou jsem mel dmg, tak je uz pripravenej parser logu.

No, doufam, ze to nedopadne jako s Aionem, Lotro je zazdeny F2P ... co me tesi, ze kdyz nekdo navrhuje at udelaj Rift F2P tak se opet ozve dost lidi s negativni reakci. Je to blbost a nastesti to drzi trubky mimo hru. Doufam, ze budu mit stesti a vyberu si server, kde nebudou rusaci a podobna verbes, pak budu spokojenej Smile

Jinac co vim, tak pujdu za Guardiana a PVEserver. Jaky jeste nevim, ale bude to EU a pravdepodobne budu sledovat guildu Aeon Knights. Neb ceska komunita jak se zda bude opet stat za to ... kdyz se to nehada, tak to na sebe p..cuje, jak si namlatej na PVP serveru.

Rozdil mezi PVP a PVE serverem je takovy, ze na PVE serveru se muzu sam flagnout pro PVP, kdezto na PVP jsou flagnuti vsichni, bez moznosti vypnuti. A kdyz bude chut nekoho zadrbat hned ted, tak join do warfronty (a pak naslendy neustaly odpocinek na respwnu). Jen jsem si rikal, jak resi pripady, kdy se v jedne warfronte sejdou dve postavy se stejnym jmenem (coz muze nastat, protoze warfronty jsou cross-server).

Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyNe január 30, 2011 10:17 am

Tak mame zasebou Beta Event no. 5 ... pristi patek nam zacina Event. no 6 ... pak tyden klidu a bude nasledovat posledni, sedmy event, ktery konci tusim 24.4.

Priznam se, ze bych tam rad potkal nejakou znamou tvar, pacto ze ceska komunita neni nic moc, je to povetsinou takove trosku rozhadane a nejradsi by se to furt mlatilo. Vypada to dosti nejednotne, takze predpokladam, ze nebude nejaka vyraznejsi shoda, jako v pripade Aionu. Kazdopadne, do vydani je jeste dost casu a nema cenu to hrotit.
Návrat hore Goto down

Tyglor
Sergeant at Arms
Sergeant at Arms

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyUt február 08, 2011 11:01 am

Dalsi agitacka:

RIFT OPEN BETA - začíná 15 února a trvá 6 dní. Lvel cap je 42.

www.riftgame.com

Uz striham metr Smile
Návrat hore Goto down

Flycon
Guardsman
Guardsman

Poèet pøíspìvkù : 34

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift EmptyUt február 08, 2011 12:40 pm

Jen ještě zareaguju na starší tvůj postík - jména nejsou stejná - pokud do warfronty joine někdo z jiného shardu má za jménem zavináč a jméno serveru.

Co se týče proběhnuté bety. Oproti předchozí betě jsme se přesunuli na PVP server ( tam asi budeme i při headstartu ) a tak jsme si vylevelili postavy znovu ( tudíž na cap 35 jsme nedosáhli ) a prošli jsme si i první dvě instance na levelech, které jim přísluší ( minule jsme byli overlevel a tak se to nedá posuzovat ).
První instance "Realm of Fae" - nádherná outdoor instance prezentující čtyři roční období, bosové bohužel klasika tank and spank, ale už jen za zimní část instance kdy přes vánici ranged chary z mobů vidí jen nametag svítící v "bílé tmě" bych tvůrcům líbal ploutve Smile Samozřejmě pro nováčky v MMO asi i bossfajty nejsou tak jednoduché, ale pro zkušené veterány je vybíhání ze sajrajtů případně LOSování a zergování addů v určeném pořadí pořád jen tank and spank Smile
BTW v každé instanci dostáváte stejně jako v LOTRu na začátku nějaký questík + do většiny inst je spousta questů ( některé až při určité reputaci ). Navíc po zabití finálního bose padne normální loot a navíc se vám uprostřed vršku obrazoffky objeví jakási cache ve které má každý ještě odměnu za instanční quest... Odměna je modrá, žádná zelenka Smile
Druhá instance Darkening Deeps už lehce přitvrdila, zvlášť předposlední boss, odpornej pavouk je fakt challenge ... dali jsme ho asi na desátej pokus hajzlíka. Umístěná v podzemním gobliním městě, opět graficky nádherná, dropy více než uspokojující.
Takže shrnu - první dvě instance rozhodně nezklamou a neurazí.
Co se týče PVP tak jsem si za tenhle víkend pár achievementů ( deedů ) stihnul udělat. Díky povolání mága jsem si vyzkoušel specializace Pyromancera ( fire nuker ), Chloromancera ( DPS healer Smile ), Necromancer ( klasickej petař a dotkař ) a hlavně do Warfront zatím můj absolute fejvrit - Warlock. O tom jen o trošku víc - Warlock jak už jméno napovídá je klasická fantasy postava - manu si doplňuje obětováním HP, HP si doplňuje obětováním protivníků Smile Jezumarjá co já jsem se s ním v PVP nadováděl ... nahodím dvě dotky na target, počkám až zděšeně doběhne do pochybného bezpečí party a pak jedním kouzlem tu dvě dotky z něj rozhodím na všechny kolem něj ... a pak jen sleduju jak tikaj nad všema krásný žlutý čísílka - k tomu samozřejmě direct spelly včetně direct vracení HP podle dmg, fear ( na vyšším lvl mass fear ), armor pro sebe, buffy pro partu .... vážně funny char pro mass pvp Smile Zvlášť když je mixnutej speciálním PVP soulem Archmage Smile No nic, musím končit .. třeba ještě něco dopíšu pak ...
Návrat hore Goto down

Sponsored content

MMO Rift Vide
OdoslaťPredmet: Re: MMO Rift   MMO Rift Empty

Návrat hore Goto down

MMO Rift

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 2 Choď na stránku : 1, 2  Next

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Off-topic -