No ještě to pořád rozdejchávám ... Nakonec mě včera konhtaktoval asi na příkaz zvrchu Senior GM. Prej dospěli k jedinýmu možnýmu řešení. Mám zrušit předchozí order a založit novej order. Když jsem namítnul, že to zrušit nejde, že jedině přes Billing and Account support tak mi napsal, že mám tedy založit novejt transfer order a to předchozí pak žádat jako refundaci .
Tudíž jsem znovu zadal žádost, potvrdil platbu 12 liber a ejhle - najednou jsem byl v sekci, kde se dal předchozí order doplnit - jelikož miláčci mou předchozí žádost díky chybě v jejich webové aplikaci neměli ukončenou a "díky" tomu se údajně nedal transfer dokončit. Tudíž jsem ihned kontaktoval GM že mohu doplnit znovu jejich formulář a tím v jejich systému ukončit proceduru vzhledem k tomu, že už bylo potvrzeno přijetí platby a že ta nová žádost, přes kterou jsem se tam dostal a kterou jsem musel udělat na jinej char aby nedošlo ke "stuck" systému jak tomu oni říkali nebude ukončená, oni ji neprovedou a tudíž si pak zažádám o refundaci neuskutečněného transferu. Tohle mi potvrdili, že to bude OK a že můj transfer má nejvyšší prioritu.
Tak jsem šel hrát, pobíhal jsem s Chrimbornovou partou po Etten když mi přišlo PM ať odlognu, že bude proveden transfer . Ani jsem se nestačil rozloučit v kinu když mě to koplo ze hry ( asi neměl trpělivost, nebo jsem je už fakt hodně sral ).
Za půl hoďky lognu na Laurelin a málem mě švihlo. Cvalda přesunut což bylo v pořádku. Ale to, že mi přesunou i Flycona to jsem fakt nečekal ... Ještě že mě ujišťovali, že to je jen pro formu aby se jim nezaseknul systém a že mi přesunou jen Cvaldu... Takže mi na Snowbournu zůstaly jen Creepové
Byla to jejich pomsta za to, že jsem prudil, nebo jsou to fakt " jen" idioti ? Průser je v tom, že i kdybych s nima vyhádal návrat, tak přijdu o všechno co na Flyconovi mám ... zpětnej transfer prostě nejde kvůli jedinečnosti ID ... Chtít něco po Codemasters staffu je fakt za trest
Takže tímto se s Vámi všemi loučím po více než dvou letech v kinu ... všechno se to tak nějak dosralo ... díky za vše.