Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Transfer Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Transfer Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Transfer Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Transfer Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Transfer Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Transfer Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Transfer Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Transfer Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Transfer Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Transfer Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Transfer

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa

Flycon
Guardsman
Guardsman

Poèet pøíspìvkù : 34

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Transfer   Transfer EmptyUt január 11, 2011 11:09 am

Jak už asi víte, požádal jsem o transfer Cvaldy na Laurelin. Ale nevypadá to, že bych s ním z tohohle serveru odešel. Spíš asi dostanu brzo ban, protože moje trpělivost s prací GM na tomhle serveru je u konce. Dneska jsem napsal na Codemasters, Turbine i GM Headquarters následující mail :

Dear Sir/Madam,

with regret I should bring complaint of GM staff on Snowbourn server. I´d like to ask for investigation of my World transfer server procedure ordered in December 16th, 2010.
Official statement for World transfers says : "We expect this request to take no longer than four days to complete.*t If the team requires more information, they will contact you at the email address connected to your Codemasters Online account". My service request was ordered at 16th December - December 24th I wrote to customer support of Codemasters because nothing happen - no transfer, no contact. They replied that i should contact in-game GM, because they are only who can solve my problem. So i opened ticket. GM Caligan tried contact me via PM one time - however I was AFK for a moment ( being online hours before and after ) - he did not try contact me again and close ticket with solution - change CLOSED order in web form on account site - absolute useless and functionless advice. So I raised ticket again - result ? Wait to January 3rd, 2011. What I got as reply on all my tickets : only excuses why my request cannot be completed, but if were any problems with my order, someone should contact me via email to clarify my request - no one did. At January 3rd I open new ticket. Reply ? Wait another week, we are working on solving problems with web form on account site. Waiting .... Another ticket January 10th - after week from last ticket and 25 days from ordering service. Reply ? If you are unsatisfied with waiting, contact billing support for refund. WHAT ? Are your staff making merry over me ? They made fault .. disobey your own rules for world transfer and after nearly month without solution they told me to cancel request and stay on server where I dont wont stay ? And with experience with your GM staff on Snowbourn server I really dont want stay on this server.
What should I do ? I provide every single information to your GM staff needed for transfer - character Cvalda from Snowbourn server to Laurelin server. I ordered service and I payed for service. I was waiting about two month for reopening World transfer service ... and now I am waiting nearly another month because your GM staff on Snowbourn is unqualified ? Is it so hard for them to copy one database file or folder from one server to another ? If yes, I offer Codemasters my 13 years old daughter as employee - she is more qualified for this than they are .
I am 38 years old chartered accountant and If I provide my services like your GM staff on Snowbourn I will end at employment bureau . What I can do ? Cancel my previous orders via Billing support and start new order and again fight against bureaucratic Moloch ? Or simply wait for months and hope that some of GMs on Snowbourn will finally their job ?
Please, help me. You are last authority I can complaint about not solving my problem ...

Jaroslav Folta
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer EmptyUt január 11, 2011 12:29 pm

No Flycone zatim to resis jeste s mírou .
Drzim palec at ti to vyjde .
Skoda , Cvalda nam tady bude schazet , to uz te s nama hrat nebavi ?
Návrat hore Goto down

Flycon
Guardsman
Guardsman

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer EmptyUt január 11, 2011 1:10 pm

Baví, nebaví ... o transferu jsem se rozhodnul kdy to tu stálo za kopr .. S Krkokoušem jsme se snažili to trošku rozhejbat, ale po marný snaze kdy jsme nakonec byli jen každej den pět hodin v Etten jsem si řek že to zkusím se známejma na Laurelinu. Jenže transfer v tý době byl pozastavenej s prognozou druhá půle roku 2011 tak jsem si tam založil minstrela a když jsem mu udělal lvl 38 tak najednou koukám, že transfer otevřen ... zastavil jsem levelení páč na Cvaldovi jsem toho měl mrtě hotovýho včetně deedů, legendárek apod a chtěl jsem ho dolevlit na Laurelinu .. jenže jsme ho dolevlil tady a transfer pořád nikde ... expit znovu minstrela na laurelinu je ztráta času .. tedy pokud mě nepošlou do prdele ... vrátěj mi prachy a transfer zakážou Sad
Návrat hore Goto down

Flycon
Guardsman
Guardsman

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer EmptyUt január 11, 2011 2:19 pm

Tak mám první reakci - od GM headquarters - a odpovídá mi jeden z těch GM na které jsem si stěžoval. Do prdele to je už jak u nás ve státě ... jako kdybych podal žalobu na soudce a soudil ji ten žalovanej soudce Sad
Návrat hore Goto down

Flycon
Guardsman
Guardsman

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer EmptySt január 12, 2011 12:41 am

Nakonec to dopadlo ještě šílenějc než jsem čekal ... zítra to okomentuju teď na to nemám sílu Sad
Návrat hore Goto down
Zly
Zly
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 667

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer EmptySt január 12, 2011 6:10 am

no ako ?
Návrat hore Goto down
http://www.ripaci.com

Flycon
Guardsman
Guardsman

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer EmptySt január 12, 2011 8:05 am

No ještě to pořád rozdejchávám ... Nakonec mě včera konhtaktoval asi na příkaz zvrchu Senior GM. Prej dospěli k jedinýmu možnýmu řešení. Mám zrušit předchozí order a založit novej order. Když jsem namítnul, že to zrušit nejde, že jedině přes Billing and Account support tak mi napsal, že mám tedy založit novejt transfer order a to předchozí pak žádat jako refundaci .
Tudíž jsem znovu zadal žádost, potvrdil platbu 12 liber a ejhle - najednou jsem byl v sekci, kde se dal předchozí order doplnit - jelikož miláčci mou předchozí žádost díky chybě v jejich webové aplikaci neměli ukončenou a "díky" tomu se údajně nedal transfer dokončit. Tudíž jsem ihned kontaktoval GM že mohu doplnit znovu jejich formulář a tím v jejich systému ukončit proceduru vzhledem k tomu, že už bylo potvrzeno přijetí platby a že ta nová žádost, přes kterou jsem se tam dostal a kterou jsem musel udělat na jinej char aby nedošlo ke "stuck" systému jak tomu oni říkali nebude ukončená, oni ji neprovedou a tudíž si pak zažádám o refundaci neuskutečněného transferu. Tohle mi potvrdili, že to bude OK a že můj transfer má nejvyšší prioritu.
Tak jsem šel hrát, pobíhal jsem s Chrimbornovou partou po Etten když mi přišlo PM ať odlognu, že bude proveden transfer . Ani jsem se nestačil rozloučit v kinu když mě to koplo ze hry ( asi neměl trpělivost, nebo jsem je už fakt hodně sral ).
Za půl hoďky lognu na Laurelin a málem mě švihlo. Cvalda přesunut což bylo v pořádku. Ale to, že mi přesunou i Flycona to jsem fakt nečekal ... Ještě že mě ujišťovali, že to je jen pro formu aby se jim nezaseknul systém a že mi přesunou jen Cvaldu... Takže mi na Snowbournu zůstaly jen Creepové Sad Byla to jejich pomsta za to, že jsem prudil, nebo jsou to fakt " jen" idioti ? Průser je v tom, že i kdybych s nima vyhádal návrat, tak přijdu o všechno co na Flyconovi mám ... zpětnej transfer prostě nejde kvůli jedinečnosti ID ... Chtít něco po Codemasters staffu je fakt za trest Sad

Takže tímto se s Vámi všemi loučím po více než dvou letech v kinu ... všechno se to tak nějak dosralo ... díky za vše.
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer EmptySt január 12, 2011 9:29 am

Ty kravo tak toto je fakt dost i na me , co to tam vede za idioty ? To je vrchol takhle to pokadit, no doufam ze dostanou rozum a flycona ti sem vrati vcetne vseho co tam mas + u lujzy to taky slo taky mu davali vsechno odznova kdyz mu opravovali banku(kdyz ho vymyzali komplet), tak proc ne u tebe.

S timhle bych se pochlubil v turbine , jakejm kokotum do dali pod spravu v evrope !!!!
Návrat hore Goto down
Duncanius
Duncanius
Second Marshal
Second Marshal

Poèet pøíspìvkù : 400

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer EmptyPi január 14, 2011 12:26 pm

omg, a teraz si predstav zeby sme toto mali riesit my co poriadne po anglicky nevieme, by ma klepla pepka
Návrat hore Goto down

Sponsored content

Transfer Vide
OdoslaťPredmet: Re: Transfer   Transfer Empty

Návrat hore Goto down

Transfer

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Off-topic -