Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Kapitán - návod Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Kapitán - návod Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Kapitán - návod Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Kapitán - návod Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Kapitán - návod Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Kapitán - návod Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Kapitán - návod Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Kapitán - návod Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Kapitán - návod Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Kapitán - návod Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Kapitán - návod

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptyŠt december 10, 2009 9:43 am

Kapitán je v první řadě Buffer a support healer ... Žádný dps a jiné variace.
Na RAT/FAT hází marku podle potřeby . Telling + 5%/10% DMG, Revealing - return 15% dmg do morale.
Třetí marka nesoucí název Noble mark je na agro , používá se minimálně .

RAT - raid asist target
FAT - fellow asist target

Složení virtue , race , class a legendarnich traitu můžu jen doporučit . Nechci nikoho nutit aby podle toho hrál.
Mě se s takto naslotovanou kapitánkou hraje velice dobře a je jedno jestli na sólo nebo v instancích.
Dříve se v těžkých chvílích používalo combo In Harm way + Last stand . Díky snížení absorbce ze 100% na 50% je to už málo efektivní ale pomůže. Nedoporučuji používat bez prodlouženého skillu last stand Smile

Virtues : vše pochopitelně na ranku 10 .

Valour +8 Might , +406.1 non-Combat Morale Regen , +286 Max Morale
Justice +60 In-Combat Morale Regen , +270.8 non-Combat Morale Regen , +143 Max Morale
Determination +30 Agility , +45 In-Combat Morale Regen , +58 Max Morale
Loyalty +30 Vitality , +150 Armor , +62 Max Power
Fidelity +15 Vitality , +770 Shadow Defence , +31 Max Power

Tato skupina virtues zvyšuje maximálně HP .

Class :
Balance of Man - blok/parry/evade dřive +1 % dnes vidíte tří mistné čislo.
Duty-bound +2% max morale na 10 minut
Man of the Fourth Age - tuším +20 will
Strength of Morale - při 8k morale +/- je +2200-3000 jen silnější flaška na heal .
Upper-cut cca 10% šance na 3sec daze cd 10 vteřin-je s tím sranda. (Man Sword-damage Bonus +2% one/two hand swords) dříve používaný kvuli 2hand swordům.
Return to bree -nepoužívám,protože mam domek v TH a odtamtud je swift travel za 80c do bree.

Nejdůležitější věc! Class traity :
Defiance- last stand o 10 vteřin delši , celkem 25 vteřin nemůže kapitán umřít.
Blood of Númenor - ress se 100% morale a 75% power , to mají minstrelové rádi .
Now for Wrath - zesiluje Rally cry + obnovuje power !! Power nárok na použití nulován + malý bonus navíc
Fear no Darkness - zesiluje heal pomocí Words of Courage
Captain's Hope - zesiluje bonus na morale u bannerz a pridává +1 hope.
Strength from Within - self heal,znemožní sumonovat heraldy,
Deeds before Words - (o tomto traitu uvažuji že ho nahradím tímto Strong Voice -8% power cost na Words of Courage , cry a shouty,protože inspire skill trošku nerfly. Dřív healoval vylepšený diky Deeds before Words cca 115 co tři vteriny - 15 vteřin Tedˇ je tomu jinak. Nedávno tu byl patch a Inspire uz healuje jak má.

Takto naslotovaný nemám cd na markování (normálně je 10 vteřin)

Legendaní traity :
Hands of Healing - Silný HoT na celou grupu
Defy Corruption (snižuje o 10 minut CD na Escape from darkness + cry of vengeance zvedne 2 targety)
IDOME - In Defense of Middle-Earth bez této legendárky není kapitán kapitánem Smile

Občas jsem si slotnul na želvu Oathbreaker's Shame ale neni to nutné , dobrá grupa ho nepotrebuje.

Ještě mě napadla jedna malá drobnost o které asi moc hráčů hrajících kapitány neví.
Shield-brother:
Tento skill se používá na Guarda/Šampíka/Wardena , prostě na toho kdo tankuje.
Dále se na něj pomocí tohoto "omarkování" může hodit buff Strength of Will který má v základu +5% incoming healing - legaci na emblemu zvedá efekt až o 10% celkem tedy +15% incoming healing !!
A posledni věc je ta , že Shield-brothera může kapitán léčit pomoci skillu Inspire , jak jsem popsal vejš.

Naposledy upravil Avalon dňa Ne jún 20, 2010 10:29 pm, celkom upravené 2 krát.
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptyPi január 08, 2010 8:41 pm

Dozvedel jsem se diky Autryskovi , ze je class trait Deeds before words bugnutej a misto aby posiloval healovani skilem Inspire tak ho nerfuje !!!!

Doufam ze to brzy opravi a bude to healovani timto skilem opravdu posilovat.
Návrat hore Goto down

Octopuss
Esquire
Esquire

Poèet pøíspìvkù : 10

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptyNe jún 20, 2010 5:59 pm

By mě zajímalo, jak je na tom kapitán řekněme na 50+, spíš 60+ s regenerací poweru.Přemýšlím jak rozhodit virtues pro hraní v týmu, a co si matně pamatuju, power obvykle v tužších docházel docela rychle...
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptyNe jún 20, 2010 7:04 pm

Ja problem s manou nemam, teda pokud jedu co to dá tak jo ale pokud trochu šetřím tak to jde v klidu.
Na zelve (nornúan - filikul ) mam s power praporem okolo 1300 ICPR takze power nedochazi uz vubec .
A to tocim co to jde vsechny skily .
Návrat hore Goto down

Octopuss
Esquire
Esquire

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptyNe jún 20, 2010 7:13 pm

Hmm tak co teda nahodit?
Nebo vlastně nemusím slotovat nic speciálně na týmovou hru, a nechat si nějakej ten univerzální solo setup.
Prozatím se mi líbilo dát si
Valour, Justice na +morale a regen
Fidelity na nějakou tu shadow defence
Loyalty protože mám rád vitality a trochu morale navíc Smile
A něco k tomu; to jsem ještě nevymyslel. do 50 tam asi nechám Determination
Návrat hore Goto down

Anonymní
Anonymný

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptySt jún 30, 2010 12:00 pm

Kde jsi to okopcil? Smile neakej svuj poznatek navic by´nebyl? Rolling Eyes
Návrat hore Goto down

Anonymní
Anonymný

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptySt jún 30, 2010 12:44 pm

Jinac musim poprit ze kapitan nedokaze byt dps, nekolikrat jsem se presvedcil o tom ze kapitan dobre naslotovanej pricemz mam za to ze je to cervena ale nemam az takovou praxi, vychazim z toho ze jsem zazil nekolik sparu s nekolika kapitanama kteri me jako guardianovi davali takovou sodu ze jsem byl paf a at jsem delal co delal stale me drtil dps. Asi jde o to vedet jak ho naslotovat a jak zachazet s kritem ktery je pak asi hodne dulezity pac jsem dostaval rany za 1000-1500 jak nic a to byl max lvl 60 Smile tedy morie.. tak nevim co znamena zadne dps a jine variace, kdyz to dokaze!! suport se podle me hodi do party ale na solo by nebylo k zahozeni vedet jak zachazet prave s tim dps. To mi pak prijde jako by minstrel behal stale na modre nebo zlute jako healer a buffer a nevedel co je to warspeach bo jak se to spravne anglicky pise.
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptySt jún 30, 2010 4:07 pm

No Dacide ja nemam potrebu slotovat se na DPS jelikoz na DPS bych musel mit uplne jinou zbran a emblem ...
Tak jak jsem ušudlám ( na lvl 60 jsem i ušudlal toho smejda uruka co chodi po nud meleku ten s asi 45000hp elite master, co si zahuláká (shoutne) za 1500 dmg ) .
Nevim jestli bych ho dal , mit slotnute DPS to bych nemel zadnej heal ...
Návrat hore Goto down

Anonymní
Anonymný

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptySt jún 30, 2010 4:59 pm

To nebylo namirene na tvoji postavu jen vseobecne me to zajimalo rad bych to vyzkousel a budu mit vetsi lvl nebo nekdo jinej treba .) kazdej chodi jak mu to vyhovuje nejlepe .)
Návrat hore Goto down

Anonymní
Anonymný

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptySt jún 30, 2010 4:59 pm

*az
Návrat hore Goto down

Octopuss
Esquire
Esquire

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptySt jún 30, 2010 6:17 pm

No kdybys místo abilit slotnul resisty, bylo by to hned o něčem jiným Smile
Návrat hore Goto down

Anonymní
Anonymný

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptySt jún 30, 2010 7:16 pm

no uz aby jsi mohl treba s nama do eten nebo neakou instu pak urcite uzijeme vice srandy i pokecu .)
Návrat hore Goto down

Anonymní
Anonymný

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod EmptySt jún 30, 2010 7:22 pm

jinac to tedy prubnu jen jeste namakat ty ostatni clasy, ach jo to bude jeste makacka s tim mojim noob low lvl kapitanem Rolling Eyes
Návrat hore Goto down

Sponsored content

Kapitán - návod Vide
OdoslaťPredmet: Re: Kapitán - návod   Kapitán - návod Empty

Návrat hore Goto down

Kapitán - návod

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Druhy postav :: Captain -