Ahoj, jmeno postavy Tryzniva, burglar toho casu lvl 30, me je 28 let a chtel bych se pridat k vasemu kinu, protoze me lotro uz napodruhy celkem chytlo a ze zkusenovsit vim ze neni nad to si ve hre s nekym i pokecat, udelat group quest, zajit instanci.
S casem na hrani bych se kvalifikoval jako casual, jelikoz kvuli velkymu vytizeni hraju kolem 10ti hodin tydne. Pokud se ale neco deje, popripade kinship porada nejaky event neni problem tudle dobu klidne i ztrojnasobit. Zkratka hraju dle nalady, kdyz je cas, ale neni problem si cas udelat pokud je to treba.
Momentalne mam vip ucet a v akci na storu jsem si zatim koupil jen siege of mirkwood(byl za pul darma) a az mi dalsi mesic naskoci naky bodiky koupim i mines of moria. Ono to vyjde tak akorat vzhledem k mojemu pohodovymu tempu levlovani.
Predchozi zkusenosti s mmo: Zacalo to jako u mnohych ultimou online, nasledoval lineage, ragnarok online a pak asi 4 roky wow kde jsem ziskal bohate zkusenosti s raidovanim. Posleze cca 2 roky eve online a nyni jiz podruhe lotro, tentokrat snad jiz na delsi dobu, jelikoz predtim jsem cekal co, jak, a jestli vubec bude f2p v evrope a nevedel co si teda mam, nemam koupit.
Moje konicky?je toho hodne, akvaristika, warhammer(ne ten online, ale poctivej stolni), warhammer 40K, malifaux a s tim spojene modelareni a barveni figurek.
Proc chci joinout kinship? Zatim me hra bavi solo a uzivam si ji i jako singleplayer nicmene neni nad to logovat do hry s tim ze pokecam s fajn lidma a mam s kym a co podniknout i ve virtualni stredozemi;-)