Takze dnes vysiel prvý Developer diary ku chystanému updatu 2 a týka sa zmien u Minstrela. NIektoré zmeny sú celkom pekne napísané ale ich využitie ukáže až čas.
Hlavně se mi líbí ten gambit systém. Ale ono obecně, tady má každá class to hraní něčím specifické, každá mě láká k hraní, ale nemůžu to rozehrát na všechny strany zas, jednak by to byla hrozná spotřeba času, druhak bych se stejně nikam nedostala
[quote=\"Aurin\"]matyp to je kdo, už si ani nemužu vzpomenout? Jo vlastně muj Runekiperskej kamen a Skirmish healerka mytypička[/quote] a joo Matyp, to je ten co sme *rano* vstali a jedne clovek nam na chate chybal :-) uz sme sa zmierili s tym ze ho zozral medved ale on zatial chlastal v nejakej dedine s ciganmi :-) alebo to bolo naopak nasli ho cigani a odviedli do hospody ??
Avalone, hraní za minstrela je sranda od chvíle, kdy dostaneš war-speech, ale když sleduju, jak hraje warden, mám strašný pocit, že o mnoho za minstrela přicházím
No ono to vyzera na pracovnu verziu minstrela ešte takže všetko sa môže komentovať a meniť, najviac ma zaujal “Song of the Hopeful Heart” is now “Symphony of the Hopeful Heart” a tie jeho bonusy, ajeje. Som zvedavy aku podobu nakoniec dostane Mini.
No už aby to tu bylo, ty změny jsou parádní a hraní taky dostane jiný rozměr, jen mě dost mrzí, že nezměnili zatím nic se Soliloquy of Spirit, mým nádherným, úžasným, dokonalým, překrásným a užitečným Healem over time na level 60 (který léčí ~40-50 morale/3s a ne, nebudu do toho rvát legacy ani legendary trait).
Pi február 04, 2011 10:16 am pre Tilwaen