|
Autor |
Správa |
BURNER3
Anonymný
|
Predmet: Prihlaska LOTRO Ut február 08, 2011 6:38 pm |
|
|
Zdravim, mam 22 rokov, dokoncil som si bakalara na SPU v Nitre a kedze mam teraz cas, zacal som sa venovat online hraniu. LOLTRO je moja prva onlinovka ale urcite skusmi aj nieco dalsie. Hram za postavu Champion , level 26, meno mojej postavy je SemenoWOD. Rad by som sa dostal do nejakeho Kinshipu a o vas som sa dopocul od niekolkych ludi ktorych som pri hrani stretol. Dakujem SemenoWOD
|
|
|
|
Tilwaen
Master at Arms
Poèet pøíspìvkù : 120
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 08, 2011 6:49 pm |
|
|
Ahoj, určitě se ozvi ve hře mně nebo někomu z jiných officírů - Aurin, Avalon, Weatque, Archemir, ...
|
|
|
|
Burner3?
Anonymný
|
Predmet: Odpoved Ut február 08, 2011 7:12 pm |
|
|
jasne ozvem sa ok vdaka o a este som zabudol dodat ze Champion za rasu Ludi.
|
|
|
|
Flycon
Guardsman
Poèet pøíspìvkù : 34
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 09, 2011 11:25 am |
|
|
No já bejt Aurinem nebo Avalonem, tak tohle jméno bych rozhodne do kinu nechtěl .... To má být vtipné ? Mě to přijde ubohé .... Ale ono stejně můžeš počítat s tím, že tě brzo někdo nahlásí GM a donutí tě postavu přejmenovat.
|
|
|
|
weatque
High Warden
Poèet pøíspìvkù : 190
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 09, 2011 12:21 pm |
|
|
Flycon ani nevies ako mas pravdu , vcera sme boli DNko a nabrali sme ho do kinu pocas neho, no a nechem trepať ale sa mi zda ze to meno mu GM zmenili dost rychlo. Nesledoval som chat ale kým sme zabili jedneho bossa tak uz mal ine meno, tomu sa hovori rychlosť. ak to bolo inak tak ma prosim opravte ale nieco take som postrehol ze sa udialo
|
|
|
|
Zly
Captain-General
Poèet pøíspìvkù : 667
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 09, 2011 1:13 pm |
|
|
co mate proti semenu ? nechapem , nech si ma kazdy meno ake chce niekoho moze urazat flycon napr. a semeno nemusi byt vzdy len spermia neandrtalci rozhodne by som sa voci GMku ohradil ps: teraz ako hrame wow tak nam nezobrali do guildy smradodkuli tak sme leavli vsetci co sme tam boli a potom sa cudovali ze co sa stalo .
|
|
|
|
Zly
Captain-General
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 09, 2011 1:15 pm |
|
|
ozaj napr moja sestra sa vola Dana a v turcine alebo v nejakom takom jazyku to znamena tela
|
|
|
|
Aurin
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 458
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 09, 2011 1:25 pm |
|
|
Kdybych hrál na rp serveru tak urcite ne ani rp kin nejsme. Kundicku a klitoryse jsme taky vzaly
|
|
|
|
Tilwaen
Master at Arms
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 09, 2011 2:11 pm |
|
|
Pokud si tak někdo připadá, tak ho při tom nechme... Nevím, jestli nakonec někdo vzal i toho s nickem Kokotslukom nebo ne dokonce. Ono je jasné, že je to taky vlivem F2P, protože kdyby si za tohle ti lidé platili, tak pochybuju, že by si dali nick, se kterým by mohli skončit ještě mnohem rychleji než by začali.
|
|
|
|
Lujza
Master at Arms
Poèet pøíspìvkù : 151
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 09, 2011 10:55 pm |
|
|
prinutia to len premenovat a nie skonci hru... faktom je, ze co je prosim vas problem na nazve smenowod? Nic, pretoze semeno je legitimne (nie peorativne) pomenovat nositela genetickej informacie tak ako ludi ako aj u niektorej fauny a flory....jediny problem mate s vasou pokrivenou predstavivostou a zvratenou asociaciou...inak povedane, jebe vam... Ak mu ho fakt zmenili, tak len preto, pretoze nejaky zakoplexovany kokotko ho bonzol, pretoze chlapci s turbine nevedia vacsinou nasu materstinu. Ja keby som zistil ,ze to bol clovek od nas (co sa neda zistit), tak leti z kinu bez vysvetlenia.
|
|
|
|
Flycon
Guardsman
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Št február 10, 2011 7:43 am |
|
|
Takže vám to přijde normální ... a ještě k tomu pokřivená představivost a zvrácená asociace ... Kundička a Klitorys ... demagogie ohledně Dany ... no nic je to váš kin, já se vám do toho montovat nebudu. Milej Lujzo to, když si někdo dá jméno jako idiot ve hře na motivy knihy která změnila pojetí fantasy tak to mi vadí a to tak že strašně. S takovýmhle jménem ať si běží do CS nebo COD, ale do LOTRo prostě nepatří a pokud ty máš nějak pošmodrchané hodnoty jebe tobě ne mě. Do tvého postu mě mrzelo, že se nepoved transfer tak jak měl, teď už mě to nemrzí a ano já bych byl ten kdo by okamžitě nahlásil Klitoryse i Kundičku GMkům.
|
|
|
|
Zly
Captain-General
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Št február 10, 2011 7:01 pm |
|
|
A ja ze sa to hra pre zabavu
|
|
|
|
Tyglor
Sergeant at Arms
Poèet pøíspìvkù : 61
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Št február 10, 2011 7:04 pm |
|
|
- Zly napísal:
- A ja ze sa to hra pre zabavu
ser na wowko, pod do riftu ... more
|
|
|
|
Zly
Captain-General
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Št február 10, 2011 7:09 pm |
|
|
Este si spominam na postavu MAGOR niekde v dungu a to sa mi tiez zda zvratene a vo wowku je npc menom NAJEEB
|
|
|
|
BURNER3
Anonymný
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 15, 2011 11:58 am |
|
|
Aspon vidim ze v tomto kine su nejaky normalne rozmyslajuci ludia a nie same komplexi..uznavam ze semenowod bol troska z cesty a nemusel sa kazdemu pacit ale vo svojej podstate to je oficialne odborne slovo ktore sa deti ucia v skolach a nie je nicim hanlive ani nikoho neuraza a este je tam aj dvojite w...ale aby som ulahodil ludom a nejakemu cloveku z turbine ktory ma donutil zmenit to tak som si to zmenil a je pokoj. Ale aj tak vdaka za pochopenie tym co to pochopili. V kine Myth sa spravali ako keby som im vsetkym vynadal a dal po zauchu a dost prudko na mna utocili a narazali. Povedal som im ze ok tak ma neberte nic sa nedeje no do 15 minut som bol nahlaseny na turbine ale to uz som medzi tym poslal prihlasku ku vam ..takze ja som na stopercent presvedceny ze to bol niekto z Mythu kto ma nahlasil a nie niekto z Rest in Peace aj ked som si naprv myslel nieco ine ale to uz sme si povedali.
|
|
|
|
Flycon
Guardsman
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 15, 2011 12:49 pm |
|
|
Chtěl jsem reagovat, ale ty jsi tak totálně mimo, že to nemá smysl ... jojo všichni maji komplexy ... bohužel F2P "přineslo" i tohle ...... Doporučím ti WOW a server Drak´thul ... tam zapadneš, že se budeš cítit jako doma.
|
|
|
|
BURNER3
Anonymný
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 15, 2011 1:09 pm |
|
|
Nie dik WOW ma nebavi a ak ma to aj bavilo tak to nejdem na nejaky pseudoserver...ale vidim ze ty to tam poznas do detajlu.... kaslat uz na to meno mam ine.... peace
|
|
|
|
Tilwaen
Master at Arms
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 15, 2011 3:31 pm |
|
|
|
|
|
|
Zly
Captain-General
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 15, 2011 4:56 pm |
|
|
Ja do teraz nechapem ze nikomu nevadilp ani jedno moje meno :-D / Pako, Zly, Znasilnovac, Furtmustal, Zabijem, Prasivec, Hajzelpavuk a perlicka Totalnepopicistrelec
|
|
|
|
Aurin
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 458
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 15, 2011 5:03 pm |
|
|
nevadilo protoze to jsou normální jmena
|
|
|
|
weatque
High Warden
Poèet pøíspìvkù : 190
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 15, 2011 5:17 pm |
|
|
somariny tu preberame
|
|
|
|
Lujza
Master at Arms
Poèet pøíspìvkù : 151
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO Ut február 15, 2011 6:57 pm |
|
|
ano, ale je to zabava...plati, ze pri picovynach sa clovek najviac zabavi a navyse ked k tomu priratas zopar fanatikov, ktory bigotne trvaju na pseudopravidlach, tak je to o to vacsia sranda....ked si spomeniem na zopar nasich akcii v lokaciach Brno, Vrutky, Horni Becva, nieco pri Kosiciach.... tak flycon by asi mal s tym dost problem ;-)
|
|
|
|
Tyglor
Sergeant at Arms
Poèet pøíspìvkù : 61
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 16, 2011 7:42 am |
|
|
Kdyz uz o tom zvatlate, tak se priznam, ze nektera jmena mi take vadi, v nejhorsim pripade si o tom cloveku myslim sve a kdyz mu nevadi hrat s postavou s tak "uzasnym" jmenem (ted na nikoho nemirim, obecne receno ) je to jeho vec. Pravdou je, ze nekdo muze brat LOTRO trosku vazneji, take mi to nevadi ... rozhodne radsi potkam toona s normalnim jmenem nez neco ujeteho. Nadruhou stranu, se staci podivat i na jmena v jinych jazycich ... Je to vec toho cloveka, kdyz mu nevadi se koukat na to jmeno tak at si s tim hraje. Co se tyce nekterych jinych jmen, napr pakovo repertoar, tak tam s tim nemam, protoze to jsou, alespon z meho pohledu vtipna jmena. Tj. pokud je to alespon trosku srandovni, tak why not.
|
|
|
|
Duncanius
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 400
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 16, 2011 7:53 am |
|
|
[quote=\"Zly\"]Ja do teraz nechapem ze nikomu nevadilp ani jedno moje meno :-D / Pako, Zly, Znasilnovac, Furtmustal, Zabijem, Prasivec, Hajzelpavuk a perlicka Totalnepopicistrelec[/quote] ale vadilo fakt som bol na rozpakoch ci ta invitnut do kinu. Dodnes si to pamatam som akurat cvalal pod Weatertop v Lone Lands ked mi prisla hlaska invitni Paka (ci Znasilnovaca ?) do kinu, som najprv myslel ze si niekto zo mna robi srandu Tiez mi take mena robia trochu problem, ale niesme RP kin tak to prekusnem, ale na druhej strane Paka som spoznal osobne a je to super chlapik :-)
|
|
|
|
Zly
Captain-General
|
Predmet: Re: Prihlaska LOTRO St február 16, 2011 9:01 pm |
|
|
|