mne pripada dost neprehladny a aby si videl svoje statistiky tak musis rozklikavat kade co, uz minule ma nasralo ze vo vypise skillov nepisu kolko mas v zaklade a kolko od itemov, tak ako to bolo kedysi, iba ze si na maxime 650 :-(
Upřímně - vypadá to hnusně. Nepochopila jsem sice úplně, jak to má vypadat, co všechno ty tlačítka mají znamenat a neznamenat, ale to je způsobeno tím, že jsem to nečetla. Stejně to vypadá hnusně
No toto je epic fail jak jsem nasal na web protektoru ... Zabejvaji se hovadinama misto aby se udelalo neco smysluplnyho, viz ta posta jak si napsal pripadne kinship banka mozna ...atd.
No ja neviem mne tie chystané zmeny pôsobia len ako trochu upraviť graficky kabát a hráči si majú myslieť, že jupí dostali sme niečo nové, niečo navyše. Mlinule zmenili vzhľad craft, quest panela ale žeby to nejako pomohlo hre samotnej tak to si nemyslim, alebo sa začalo viacej craftiť? Podľa mňa sa mali viacej venovať zlepšeniu celkovým mechanizmom hry a vlepšiť ich tak ako to robia s classami. Najviac sa mi pači, že hráči už niekoľko rokov volajú po zväčšení pošty a zatiaľ stále nič, len dúfam, že stým Turbine v nejakom čase príde a bude sa tváriť, že vymysleli teplú vodu. Osobne som zvedavý na tie nové dungony ale ak v nich budu zase padať len SM marky a tie budeme meniť za itemy tak to je úbohe. No není fajn chodiť SG lebo tam dropne brambora (i ked sa tam nachodilo už x-krát) a HoC za mýtusom kovadliny, že ?
Ne február 13, 2011 9:49 am pre Duncanius