Ale datla ... na Snowbournu není problém udělat rank 9 za pár měsíců, použitelnej rank 5 za týden, čtrnáct dní. Tady jde o absolutně zcestnou premisu, že přitáhnou F2P hráče aby si zaplatili PVP. Ale nějak jim nedošlo, že F2P hráč si celej natěšenej zkusí creep stranu, zjistí, že nezabije vůbec ale vůbec nic, že ničemu neuteče, před ničím se neschová a na milej Ettenmoors se vykašle... A pak si tam můžou freepové dělat ohníčky a zpívat Kumbayaaa sami.... Burg - nezabitelnej, Minstrel - nezabitelnej, RK - slow k ceaseles argument - nikdo mu neuteče, nikdo, LM - už teď se skoro nedal zabít, Guardian - asi se jim zdál málo OP tak ještě přitvrdili, Hunter - no jistěéééé - teď už ani nebude muset wargy trackovat a s ohledem na dev změny jeho klasy bude vše killovat během dvou vteřin atd atd atd ... Taková nekoncepční změna kdy místo vyrovnání možností boostnou jednu stranu konfliktu tak nehorázným způsobem, že to totálně změní gameplay se doteď vídala jen u korejskejch MMO ... Asi Amíci holt moc whinnovali, že je zabil omgwtflol nějakej creep ... BTW jedinej použitelnej skill u BA a oni mu 4X !!!! zvednou CD zatímco šílený 30 vteřinový a skoro neshoditelný freepský dotky jim připadaj normální ... A ještě malej detail .. je krááásný, že sundaj z ranku 3 na rank 0 pár skillů ... hlavně, že freep má co dělat aby je narval na lišty tak creep má jaksi 6, slovy šest slotů na traity ... jo a takovej rallying howl u warga je fakt usefull skill .. to si naslotuje jen trotl ...
No nevím, jestli to má vylepšit gameplay, co jsem zkoušela hrát za creepa, tak začátky úděsné, než se dostanete na nějaký rank, tak to trvá půl století, freepové si vás podají a ještě u toho druhou rukou jí bábovku, ani nemrknou a ani vy nestačíte mrknout. Zlepšení skillů na creep straně vypadá vcelku fajn, i když nemůžu soudit pro všechny classy, ale pro freepy mi něco přijde přehnané - viz.: “Still As Death” removes all Poison, Disease, Fear, and Wound effects and grants a boost to in-combat morale and power regeneration. Ne, že by mě to netěšilo, ale - tohle byl přeci jediný způsob, jak mě v dané situaci zabít! (Je to takový ten skill, kdy minstrel lehne a finguje smrt). Třeba zrovna tohle je OP.
Ale uznávám, zase to má svou logiku - kdyby to OP nebylo, freepové by ani tak neměli motivaci ten set shánět.
Ut február 22, 2011 1:12 pm pre Avalon