Zdravim, dozvedel jsem se o Vasem kinu a jelikoz se mi vzdy lepe hraje po boku krajanu, tak bych byl velice rad kdybych mohl mezi Vas.
V LotRo jsem sice novacek (hraju cca 2 tydny) ale uz jsem stacil pochytit zaklady a muzu rict ze po 6-ti letem hrani ruznych mmo jsem nasel dalsi kousek ktery me minimalne na rok az dva zabavi. Hraji ted celkem pravidelne, priblizne 5-7h denne (to jen abyste si nemysleli ze jsem nejaky vykendovy hrac) Mam zatim sice jen 16lvl champa ale to jen kvuli tomu ze jsem se nemohl rozhodnout ktera classa je pro me ta prava tak jsem postupne zkusil vsechny a na 100% zustanu u championa.
Ted neco o me. Jmenuji se Lukas, je mi 21 let, vystudoval jsem stredni skolu stavebni ale jsem momentalne bez prace (muzu si to dovolit
) Jinak pochazim ze severnich Cech, konkretne okres Chomutov takze si peknou krajinu uziju jen ve hre
. Nejake zaliby by se asi take nasly ale neni jich mnoho. Mezi moje top5 bych zaradil mmo hry, pivo s prateli, dobre jidlo od maminky, take se radim mezi obcasne konzumenty lehkych drog (ale pssst pred mamou
) a nesmi chybet ani dobry a dlouhy spanek.
To je asi tak vse, jen bych se snad omluvil za zdlouhavost (jsem trosicku ukecanej clovicek). Jinak doufam ze si mou prihlasku alespon nekdo precte. Doufam v kladne ohlasy ale pokud se najde nekdo kdo by do party nechtel takhle suproveho clovicka jako jsem ja tak
(bez urazky)
Predem diky za odpoved.... Leodris
PS: At vám vysí