Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Dev diary: O zjednodušování hry - sólo

Goto down 
AutorSpráva
Tilwaen
Master at Arms
Master at Arms
Tilwaen

Poèet pøíspìvkù : 120

Dev diary: O zjednodušování hry - sólo Empty
08032011
OdoslaťDev diary: O zjednodušování hry - sólo

http://www.lotro.com/gameinfo/devdiaries/1075-update-2-epic-volume-2-solofication-pass-

Nevím, jak vás, ale mně tohle absolutně nepřesvědčilo o správnosti toho, že se zjednodušuje celá hra. Hraju snad singleplayer, že je vše sólo?!

“Well, I got the instance done without begging in kin chat and GLFF for hours/days so I would say this is a hugely positive change.” - Feedback from a player in one of our playtests.
-- Měl by změnit kin, když si připadá, že tam žebrá o pomoc.
Návrat hore Goto down
Share this post on: reddit

Dev diary: O zjednodušování hry - sólo :: Komentáre

Re: Dev diary: O zjednodušování hry - sólo
Odoslať St marec 09, 2011 1:15 pm pre Geldir
Stejně nevím kam to spěje, tohle je přece MMORPG ne single hra, nemusim prece delat nejaky Q okamžite, je jich tam tuna dalších a zase takový problém sehnat si někoho kdo pomůže taky není, je to jen stupidní výmluva pro další zjednodušování hry.
Škoda, že už to není to co to bývalo, předtím to mohlo být opravdu o něčem jiném...
Tilwaen
Odoslať St marec 09, 2011 1:06 pm pre Tilwaen
No, vycepovat... Very Happy Je důležité, aby každý svůj char zná, věděl, co si dovolit může, co si dovolit nemůže, co musí a nesmí.

Konkrétně tady k tomu zesólovatění mě teď napadl jeden super příklad - jdu jako minstrel sólo každou instanci od nízkého levelu, mám na sobě samozřejmě permanentně war-speech (při natraitování až -80% healing, ale výborný dmg output). No a ve fellowshipu si jej samozřejmě nechám, jak jinak, doteď to šlo s ním, proč by to s ním nešlo i dál... Very Happy Jee, ale já už nějakýho takovýho magora v grupě fakt vidím, tohle k tomu neodvratně spěje.
Odoslať St marec 09, 2011 12:30 pm pre Avalon
No , aby se toto u nas moc nestavalo, musime novacky trosku vycepovat Very Happy

Je skoda , ze to tady nepamatujete na lvl 50 to byla krasna hra. Book co se delal v CD to bylo i na mesic nez se sehnala grupa co mela nejaky 4 hodiny cas . ted ? 15 minut a jde se domu
Odoslať St marec 09, 2011 9:59 am pre Geldir
Lídr toho zase tak moc nezmění, začínám chápat to, že se Avalone pořád rozčiluješ když něco nejde. Onehdá jsem leaderoval lehoučkou instanci, všem vysvětlil co mají dělat, o RAT jsem se ani nezmiňoval, to snad každý na 65 ví k čemu je a dopadlo to tak že každý mlátil něco jiného a nakonec byl u bosse wipe.
Lídr může vysvětlovat co chce jak chce, ale pokud jsou lidi v partě "natroubli", tak stejně úspěch nebude.
Odoslať St marec 09, 2011 8:16 am pre Aurin
jenomze to lidr neodlidruje jak by tam vysvetloval co presne ma ten dotycnej delat, co ty skilly vlastne delaj to by tam musel kazdymu dávat 10 min poučení jak hrát. to už v raidu musí kazdej umět a taky reagovat podle situace co nastane.
Odoslať St marec 09, 2011 8:11 am pre Avalon
A je to v pytli Sad
Lidi nebudou umet hrat ve felowshipu a pro fellowship .
Vysledek ? Jit instanci/raid s PUGem se bude rovnat sebevrazde (pokud nebude hodne dobrej leader )
Tilwaen
Odoslať St marec 09, 2011 6:23 am pre Tilwaen
Spolu s odstranění radiance skvělý způsob, jak způsobit to, že s PUGem už nebude chodit vůbec nikdo. A když ano, tak bude ještě nasranější než kdy předtím (viď, Strejdo). Lidi budou později chodit markovní instance a nebudou umět hrát v partě - ale to je vlastně fuk, když ty instance samotné v té době už snad taky budou sólo...

Vím, že se sólo na 65lvl dá v pohodě už teď, ale taky to jde na herním stylu silně poznat. Proč team play Turbine nepodpoří a naopak ho decimuje? Teď, jak jsou instance epicu rozdělené na sólo a fellowship, z dobré vůle, řekněte mi, kdo by už jen teď dělal ten fellowship, když může udělat sólo a ještě mnohem dřív, než by se fs. samotný složil?

Co jsem pročítala komentáře na fb, lidi, kteří byli pro, argumentovali tím, že:
1) Je to možnost - můžu dělat sólo, ale zůstane i fs. mód (viz. ↑ si o tom myslím svoje).
2) Úspora času - na úkor čeho? + Potřebuji-li instanci, zeptám se v kinu, nemám-li kin, poptám se z přátel, se kterými se mi dříve instantilo dobře, nechce-li mi opakovaně a delší dobu v kinu nikdo pomoct v různých věcech, změním kin.
Odoslať Ut marec 08, 2011 6:31 pm pre Aurin
nevim proc to ti hlupáci dělají
abigor
Odoslať Ut marec 08, 2011 5:54 pm pre abigor
ak si dobre pamatam, tak vol.3 je uz robena zatial cela solo

Dev diary: O zjednodušování hry - sólo

Návrat hore 

Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Oznamenia-
Prejdi na: