Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Výzkum MMORPG Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Výzkum MMORPG Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Výzkum MMORPG Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Výzkum MMORPG Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Výzkum MMORPG Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Výzkum MMORPG Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Výzkum MMORPG Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Výzkum MMORPG Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Výzkum MMORPG Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Výzkum MMORPG Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Výzkum MMORPG

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa

Jedi_Knight
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 2

Výzkum MMORPG Vide
OdoslaťPredmet: Výzkum MMORPG   Výzkum MMORPG EmptySo apríl 02, 2011 7:33 pm

Zdravím.
Někteří mě možná znáte - jsem dlouholetým hráčem nejrůznějších MMORPG her, ať už pod přezdívkami Jedi_Knight, Ianek či Janek. Začínal jsem kdysi v UO na DP, poté přešel na placené servery, konkrétně SWG, abych po rozpadu české alianční gildy CzA zakotvil ve WoW. V současné době jsem členem a bohužel/bohudík (podle úhlu pohledu) také jedním z RL gildy Motion na serveru Burning Blade, a to sice od léta páně 2007, když se ještě zabíjel Illidan. Toliko k mému hernímu představení.

V životě mimo světy kouzel a techniky se jmenuji taky Janek a jsem studentem Masarykovy Univerzity v Brně, kde na Fakultě sociálních studií píši bakalářku na téma MMORPG (resp. jsem součástí týmu o 3 členech, zabývajících se ve svých pracích tímto tématem).

Za celý náš tým bych Vás rád požádal o účast v tomto výzkumu, a to sice vyplněním následujícího dotazníku: http://ivdmr.fss.muni.cz/dotazniky/index.php?id=68. Všem těm, kteří 20 minut svého času věnují jeho vyplnění, budeme neskonale vděční. Dotazník je zcela anonymní. Při vyplňování můžete úvest jméno gildy, v níž hrajete – v případě zájmu můžeme poté dodat některé zajímavé statistiky o takovéto skupině.

Jakékoliv dotazy či komentáře mohu zodpovědět přímo já na ICQ 94827372, či někdo z týmu na mailu 2011.mmorpg@gmail.com.

S díky, Janek Gabriel
Návrat hore Goto down
Tilwaen
Tilwaen
Master at Arms
Master at Arms

Poèet pøíspìvkù : 120

Výzkum MMORPG Vide
OdoslaťPredmet: Re: Výzkum MMORPG   Výzkum MMORPG EmptySo apríl 02, 2011 8:43 pm

No tož máte to tam, hodně štěstí s bakalářkou bom
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

Výzkum MMORPG Vide
OdoslaťPredmet: Re: Výzkum MMORPG   Výzkum MMORPG EmptySo apríl 02, 2011 9:05 pm

Nic proti ale uz to tu bylo , asi ne stejny ale taky chtel vyplnovat dotaznik a pak uz se tu ani neozval ...
Návrat hore Goto down

Jedi_Knight
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 2

Výzkum MMORPG Vide
OdoslaťPredmet: Re: Výzkum MMORPG   Výzkum MMORPG EmptySo apríl 02, 2011 10:42 pm

Je možné, že se někdo jiný neozval, já si ale poctivě vedu spreadsheet s gildama, kam jsem to postl a zároveň mám zaspammovanou schránku sledováním jednotlivých topiců. Rozhodně nemám v plánu to vyvěsit a zmizet zpátky do světa DDO a WoW, samotného mě výsledky zajímají. Smile
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

Výzkum MMORPG Vide
OdoslaťPredmet: Re: Výzkum MMORPG   Výzkum MMORPG EmptyNe apríl 03, 2011 12:07 pm

Vcelku dost velka cz/sk komunita hraje MMORPG SHAYIA na tuto si nejak v dotazniku zapomnel ...

Dotaznik jsem vyplnil ale na konci za tlacitkem pokracovat se ukazalo login a heslo mno tak nevim jestli se to k tobe dostalo ...
Návrat hore Goto down

Sponsored content

Výzkum MMORPG Vide
OdoslaťPredmet: Re: Výzkum MMORPG   Výzkum MMORPG Empty

Návrat hore Goto down

Výzkum MMORPG

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Off-topic -