Zdravim, me jmeno je Kaja, je mi 26 let, pracuju jako elektromechanik, ve volnem case se odreagovavam u PC, kde koukam na filmy, hraju hry, spravuju ruzna fora atp. Kdybyste chteli o mne vedet neco vic, poslete mi PM zpravu a ja vam urcite odpovim, jinak muzeme i ve hre si povidat
Me zkusenosti s MMORPG nebo LOTRO? MMORPG jsem si poprve vyzkousel neco okolo r. 2003 mam dojem, bylo to Chmatakov a pak RuneScape. RuneScape jsem pozdeji zacal hrat aktivne a az do nynejsi doby jsem soucasti jeho komunity. Sice ho uz nehraju, ale chodim tam na klanove valky. Dalsi MMORPG jsem vyzkousel jen okrajove, a sice Sherwood dungeon, Hercot, Regnum. Ted jsem presel na LOTRO, protoze mi navysili rychlost pripojeni internetu. No zalibilo se mi, cejtim z nej kvalitni praci a ne jen klasickou grindovacku. LOTRO hraju asi 5 dnu.
Co se tyce casu straveneho hranim LOTRO, tak hraju ho kazdy den priblizne 4 hodky, takze takovejch 30 hodin to mozna bude kdyz pocitam i vikend
Mezi moje zaliby patri samozrejme PC, no ale urcite jich je min nez kdyz jsem byl malej. Ted se snazim hlavne odpocivat.
Nepusobil jsem v zadnym kinu, jsem novacek
Moje postavy jsou 2:
Utherlight [captain] (armourer) lvl 11 atm a Medhivh [lore-master] (woodworker) lvl 8
Hlavni bude pravdepodobnee Utherlight, ale jeste se rozkoukavam. Joinout bych chtel hlavne z duvodu popovidani si na kinship chatu, akce a pak pozdeji az budu vyssi lvl treba pomoct kinu.