Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Application Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Application Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Application Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Application Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Application Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Application Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Application Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Application Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Application Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Application Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Application

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa

Corangor
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 4

Application Vide
OdoslaťPredmet: Application   Application EmptyPi jún 24, 2011 5:58 pm

Zdravim, me jmeno je Kaja, je mi 26 let, pracuju jako elektromechanik, ve volnem case se odreagovavam u PC, kde koukam na filmy, hraju hry, spravuju ruzna fora atp. Kdybyste chteli o mne vedet neco vic, poslete mi PM zpravu a ja vam urcite odpovim, jinak muzeme i ve hre si povidat afro

Me zkusenosti s MMORPG nebo LOTRO? MMORPG jsem si poprve vyzkousel neco okolo r. 2003 mam dojem, bylo to Chmatakov a pak RuneScape. RuneScape jsem pozdeji zacal hrat aktivne a az do nynejsi doby jsem soucasti jeho komunity. Sice ho uz nehraju, ale chodim tam na klanove valky. Dalsi MMORPG jsem vyzkousel jen okrajove, a sice Sherwood dungeon, Hercot, Regnum. Ted jsem presel na LOTRO, protoze mi navysili rychlost pripojeni internetu. No zalibilo se mi, cejtim z nej kvalitni praci a ne jen klasickou grindovacku. LOTRO hraju asi 5 dnu.

Co se tyce casu straveneho hranim LOTRO, tak hraju ho kazdy den priblizne 4 hodky, takze takovejch 30 hodin to mozna bude kdyz pocitam i vikend

Mezi moje zaliby patri samozrejme PC, no ale urcite jich je min nez kdyz jsem byl malej. Ted se snazim hlavne odpocivat.

Nepusobil jsem v zadnym kinu, jsem novacek pirat

Moje postavy jsou 2:
Utherlight [captain] (armourer) lvl 11 atm a Medhivh [lore-master] (woodworker) lvl 8

Hlavni bude pravdepodobnee Utherlight, ale jeste se rozkoukavam. Joinout bych chtel hlavne z duvodu popovidani si na kinship chatu, akce a pak pozdeji az budu vyssi lvl treba pomoct kinu.
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

Application Vide
OdoslaťPredmet: Re: Application   Application EmptyPi jún 24, 2011 8:51 pm

AHoj, zitra te bud ja nebo nekdo jiny z oficiru kontaktuje a nabere. Pekne si to napsal

Jinak , doufam ze znas Team Speak , kecací programek , mame vlastn server , tak se diky rozhovorum dostanes nejrychleji k nejvice informacim.

Kde si se o nas dozvedel ?
Návrat hore Goto down

Corangor
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 4

Application Vide
OdoslaťPredmet: Re: Application   Application EmptySo jún 25, 2011 7:45 am

Ano TS znam i mam, ale nemam mikrofon (take z duvodu ze jsem vzdycky na nervy z mluveni). Mno ja moc nemluvim, jsem takovej clovek, co radeji posloucha a pise, doufam ze to nevadi Neutral

A dozvedel jsem se o vas z teto stranky, kde jsi mi konkrete ty Avalone do shoutboxu napsal, ze vas muzu zkusit. Ja totiz jsem novacek v LOTRO a neznam zadnej kin. Tak prave jsem chtel i na jistotu nekam jit a nezkouset kin po kinu. Nekde i chteji registraci, a pak se muze clovek podivat jaky maji pozadavky. Ja si nechtel registrovat 10 uctu na kazdy kin.

A pridam si tyto lidi zatim: Aurin , Avalon , Duncanius , Faermegil , Iriethiel
Snad to nevadi.

Jo a btw je u vas jeste Wotnel? Je to clovek co znam tak trochu z RS, ikdyz on/ona asi me ne bounce

edit: Kde bych nasel ten notes kde si mam zapsat svuj alt charakter?
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

Application Vide
OdoslaťPredmet: Re: Application   Application EmptySo jún 25, 2011 4:11 pm

Ohledne Player note, se dozvis ve hre , drtiva vetsina nasich clenu to zná Very Happy
Návrat hore Goto down

Sponsored content

Application Vide
OdoslaťPredmet: Re: Application   Application Empty

Návrat hore Goto down

Application

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Nábor -