Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Team fortress 2 a Age of Connan F2P Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Team fortress 2 a Age of Connan F2P

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa
Autry
Autry
High Warden
High Warden

Poèet pøíspìvkù : 186

Team fortress 2 a Age of Connan F2P Vide
OdoslaťPredmet: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptySo júl 02, 2011 12:20 pm

Tak dalsi zajimave hry uz jsou f2p.

http://www.teamfortress.com/freetoplay/

http://www.ageofconan.com/

Zde odkazy kdyby nekdo chtel vyzkouset.
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptySo júl 02, 2011 12:48 pm

Ohledne AoC vim od matypa dost nato abych to ani nezkousel Very Happy
A co TF2 to sem tiautry odepsal na xfire .....

Za poslednich par dnu tohomam kopec :
Od 30 cervna se snazi ozivit Hellgate global
pak jsemnarazil na open betu Battlestar Galactica online
a dalsich par zalezitosti .....
Návrat hore Goto down

weatque
High Warden
High Warden

Poèet pøíspìvkù : 190

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptySo júl 02, 2011 1:29 pm

no presne dnes som uvazoval ze zalozim rovnaky topic, Team fortress 2 som si vnoci stiahol zo steamu a je to celkom pohodicka hra len som natrafil na hry kde boli len sami boti a malo hracov. Chcel si staihnut conana ale trochu som si poprecitaval o nom a presla ma chut. Ava ako je to stym hellgateom, ten by som skusil len neviem do coho pojdem tak daj nejake referncie. Inac dost dobrych hier vybehlo na F2P model co je pre mna len dobre. A ze stym zacalo i wow opatrne tak to len cumim. Ak to pustia orezane az do 85 lvl ako lotro tak mozno tie free servery to aj zabalia. Ta galactica to je ta verzia co sa ma spusťať v prehliadaci?
Návrat hore Goto down

Avalon
Captain-General
Captain-General

Poèet pøíspìvkù : 809

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptySo júl 02, 2011 3:32 pm

Ano vítku je to ta verze v novym flashi s nejaky updatem v 3d a docela pecka cumim .

Jinak Hellgate global / stary web Hellgate London :

http://hellgate.cz/ hodne k nastudovani
Návrat hore Goto down
Autry
Autry
High Warden
High Warden

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptySo júl 02, 2011 9:54 pm

weatque napísal:
. Inac dost dobrych hier vybehlo na F2P model co je pre mna len dobre. A ze stym zacalo i wow opatrne tak to len cumim.

Wow nezacalo z zadnym F2P modelem, jestli myslis mikro transakce tak ty byli vzdy ve wow.
Návrat hore Goto down

weatque
High Warden
High Warden

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyNe júl 03, 2011 6:25 am

no neni to presne f2p model ale i tak namiesto trialu urobili 2Olvl free a nejake orezanejsie, to je presne to s cim zacal aj lotro a potom to rozsirili na 65lvl a uvolnilil MkW a moriu pre f2p takze pomaly na to prejde aj wow ked vyjde swtor a GW2
Návrat hore Goto down
Saboteur
Saboteur
Guardsman
Guardsman

Poèet pøíspìvkù : 20

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyNe júl 03, 2011 8:26 am

AoC jsem hrál 2 roky a ve verzi f2p je to zajímavá volba aspoň na vyzkoušení. Když nic jiného, je to aspoň odlišný systém boje(close combat) oproti všem skill klikovým mmo, co jsem kdy zkoušel. Na trvalejší hraní se placení nevyhnete, ale do 80 se dá levlovat docela v poho. Nevýhodou je poměrně velká náročnost na hw pro hraní se všemi efekty na plno, které na druhou stranu v jiných mmo neuvidíte(už to konečně doladili).
Návrat hore Goto down
Autry
Autry
High Warden
High Warden

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyNe júl 03, 2011 8:41 am

weatque napísal:
no neni to presne f2p model ale i tak namiesto trialu urobili 2Olvl free a nejake orezanejsie, to je presne to s cim zacal aj lotro a potom to rozsirili na 65lvl a uvolnilil MkW a moriu pre f2p takze pomaly na to prejde aj wow ked vyjde swtor a GW2

No tech 20lvl je prave trial, akorat nemuzes psat do global chatu, pouzivat ah, postu, nemuzes whispovat nekomu kdo te nema ve friend listu, proste normalni 7dnu dlouhy trial
Návrat hore Goto down

Geldir
Guardsman
Guardsman

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyNe júl 03, 2011 9:00 am

No možná o tom i víte, ale teď jsem zjistil, že i Everquest 2 je F2P, sice byl dříve než lotro, ale zjistil jsem to až teď a zrovna to s Tilwaen zkoušíme a nevypadá to špatně, ta grafika je opravdu moc pěkná a to je to pěkně stará hra už.
Návrat hore Goto down
Drean
Drean
Third Marshal
Third Marshal

Poèet pøíspìvkù : 390

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyNe júl 03, 2011 2:40 pm

Geldir napísal:
No možná o tom i víte, ale teď jsem zjistil, že i Everquest 2 je F2P, sice byl dříve než lotro, ale zjistil jsem to až teď a zrovna to s Tilwaen zkoušíme a nevypadá to špatně, ta grafika je opravdu moc pěkná a to je to pěkně stará hra už.
Som hral trial este ked sa to platilo.Som sa dostal myslim na lv15.Celkom fajn hra to bola.Co sa tyka Conana tak toho som tiez hral este ked sa platilo a tam som to dotiahol na lv42.Rozmyslam ze sa tam teraz vratim ked je to free Smile
Návrat hore Goto down
http://zlatydrak.ic.cz/

Geldir
Guardsman
Guardsman

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyNe júl 03, 2011 4:15 pm

No vypadá to celkem v pohodě, docela zajímavý vývoj postavy to má, že opravdu každý bude mít unikátní charakter, ne jako v lotro, kde byl RK jako RK a rozdíli mezi nimi prakticky žádné.
Age of conan jsme taky přemýšleli, ale jakmile jsem začal zjišťovat o hře víc, tak mě přestala nějak lákat.
Návrat hore Goto down

weatque
High Warden
High Warden

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyPo júl 04, 2011 5:22 am

no mna na conanovi odradilo ze je to instancovane nie uplne ale je, a prave instancovanie ma odradilo od DDO a aj GW1, ja radsej otvorený svet s ludmi. Je everquest instancovaný? Cital som i o nom ale co pisali na diskusiách tak ze je tam dost prázdno. Daj nejake blizzsie info geldir a mozno to stahnem. Inak aj ta galactica nevyzera vobec zle a v prehliadaci.
Návrat hore Goto down

Geldir
Guardsman
Guardsman

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyPo júl 04, 2011 9:11 am

No zatím jsme se moc daleko nedostali, nebylo tolik času na hraní. Lidí zdá se není málo, alespoň ve startovních oblastech, rozdohně to není, že by člověk běhal po mapě sám. Co se instancí týče, tak ještě jsem neměl možnost žádnou zkusit, ale ve hře jsou. Podle toho co jsem koukal na netu, tak je jich i celkem dost a to všechny možné druhy: solo, duo/trio, parta, raid. Ale jak říkám, neměl jsem možnost zatím zkusit, první je někdy 15-18 lvl, já jsem aktuálně 12.
Návrat hore Goto down
Duncanius
Duncanius
Second Marshal
Second Marshal

Poèet pøíspìvkù : 400

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyPo júl 04, 2011 12:35 pm

AOC sme kedysi hrali, ze Autrysku Smile mne sa to celkom pacilo, super grafika, strci do vrecka aj dnesne hry, zaujimavy subojovy system, co zatial nikde inde nezaviedli ze postavy neboli priestupne, kazda zabera svoj vlastny priestor, netargetovalo sa ale mierilo. U hracov to skapalo na nedostatku questov na urcitych lvloch, nebolo co robit takze musel byt tvrdy grind aby sa pohol lvl a niektore postavy boli trochu nevyvazene, ale to uz predpokladam vyladili. bohuzial ten f2p je dost obmedzeny co citam, viac ako v lotro. moj Dark Templar nieje medzi free, tak ani hrat by som dalej nemohol Sad
EQ2 som hral ked ju vydali musim povedat ze len som cumel a to som uz skusil aj AO a EQ1, vlastny apartman s trofejami co sa dali polozit kde som chcel, ako prvy zaviedli nieco na sposob dnesneho fellov maneveru v Lotro, instancovanie tam bolo klasicke ako inde akurat z mapy na mapu sa loadovalo ale na rozdiel od AOC to pekne na seba nadvezovalo a tvorilo jeden suvisly svet. V AOC nieje klasicky otvoreny svet ale na konci mapy precestujes do niektorej z ponuknutych oblasti a tie boli instancovane na urcity pocet hracov.
Návrat hore Goto down
Tilwaen
Tilwaen
Master at Arms
Master at Arms

Poèet pøíspìvkù : 120

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P EmptyPo júl 18, 2011 4:29 pm

Teda, než mi Geldir nastavil grafiku, tak jsem chtěla napsat, že už je taková postarší a nijaká, ale pak mi to celkem vyrazilo dech :-D Troufám si tvrdit, že co se týče grafiky, je minimálně srovnatelná s Lotrem, i lepší - ale voda zas byla hezčí v Lotru. Máme vypnutý příjem xp z potvor, aby nám to déle vydrželo, takže zatím nemůžu říct, co přesně a jak na vyšším levelu, ale zatím super. Zvláštně je dělaný i craft, že se tam dají ovlivnit vlastnosti věci v průběhu craftění. Na rozdíl od Runes of Magic, co jsme zkoušeli nedávno, jsou tu detaily, které hru zlepšují a ne ji kazí - třeba pohyb částí oblečení při pohybu, i textura všeho oblečení... No zatím dojmů spousta sunny Pro malou ukázku screen:

Team fortress 2 a Age of Connan F2P Eq2000009.th
Návrat hore Goto down

Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P   Team fortress 2 a Age of Connan F2P Empty

Návrat hore Goto down

Team fortress 2 a Age of Connan F2P

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Off-topic -