novembra 2024 | Po | Ut | St | Št | Pi | So | Ne |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
|
Team fortress 2 a Age of Connan F2P |
|
|
Autor |
Správa |
Autry
High Warden
Poèet pøíspìvkù : 186
|
|
|
|
Avalon
Captain-General
Poèet pøíspìvkù : 809
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P So júl 02, 2011 12:48 pm |
|
|
Ohledne AoC vim od matypa dost nato abych to ani nezkousel A co TF2 to sem tiautry odepsal na xfire ..... Za poslednich par dnu tohomam kopec : Od 30 cervna se snazi ozivit Hellgate global pak jsemnarazil na open betu Battlestar Galactica online a dalsich par zalezitosti .....
|
|
|
|
weatque
High Warden
Poèet pøíspìvkù : 190
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P So júl 02, 2011 1:29 pm |
|
|
no presne dnes som uvazoval ze zalozim rovnaky topic, Team fortress 2 som si vnoci stiahol zo steamu a je to celkom pohodicka hra len som natrafil na hry kde boli len sami boti a malo hracov. Chcel si staihnut conana ale trochu som si poprecitaval o nom a presla ma chut. Ava ako je to stym hellgateom, ten by som skusil len neviem do coho pojdem tak daj nejake referncie. Inac dost dobrych hier vybehlo na F2P model co je pre mna len dobre. A ze stym zacalo i wow opatrne tak to len cumim. Ak to pustia orezane az do 85 lvl ako lotro tak mozno tie free servery to aj zabalia. Ta galactica to je ta verzia co sa ma spusťať v prehliadaci?
|
|
|
|
Avalon
Captain-General
Poèet pøíspìvkù : 809
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P So júl 02, 2011 3:32 pm |
|
|
Ano vítku je to ta verze v novym flashi s nejaky updatem v 3d a docela pecka cumim . Jinak Hellgate global / stary web Hellgate London : http://hellgate.cz/ hodne k nastudovani
|
|
|
|
Autry
High Warden
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P So júl 02, 2011 9:54 pm |
|
|
- weatque napísal:
- . Inac dost dobrych hier vybehlo na F2P model co je pre mna len dobre. A ze stym zacalo i wow opatrne tak to len cumim.
Wow nezacalo z zadnym F2P modelem, jestli myslis mikro transakce tak ty byli vzdy ve wow.
|
|
|
|
weatque
High Warden
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Ne júl 03, 2011 6:25 am |
|
|
no neni to presne f2p model ale i tak namiesto trialu urobili 2Olvl free a nejake orezanejsie, to je presne to s cim zacal aj lotro a potom to rozsirili na 65lvl a uvolnilil MkW a moriu pre f2p takze pomaly na to prejde aj wow ked vyjde swtor a GW2
|
|
|
|
Saboteur
Guardsman
Poèet pøíspìvkù : 20
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Ne júl 03, 2011 8:26 am |
|
|
AoC jsem hrál 2 roky a ve verzi f2p je to zajímavá volba aspoň na vyzkoušení. Když nic jiného, je to aspoň odlišný systém boje(close combat) oproti všem skill klikovým mmo, co jsem kdy zkoušel. Na trvalejší hraní se placení nevyhnete, ale do 80 se dá levlovat docela v poho. Nevýhodou je poměrně velká náročnost na hw pro hraní se všemi efekty na plno, které na druhou stranu v jiných mmo neuvidíte(už to konečně doladili).
|
|
|
|
Autry
High Warden
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Ne júl 03, 2011 8:41 am |
|
|
- weatque napísal:
- no neni to presne f2p model ale i tak namiesto trialu urobili 2Olvl free a nejake orezanejsie, to je presne to s cim zacal aj lotro a potom to rozsirili na 65lvl a uvolnilil MkW a moriu pre f2p takze pomaly na to prejde aj wow ked vyjde swtor a GW2
No tech 20lvl je prave trial, akorat nemuzes psat do global chatu, pouzivat ah, postu, nemuzes whispovat nekomu kdo te nema ve friend listu, proste normalni 7dnu dlouhy trial
|
|
|
|
Geldir
Guardsman
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Ne júl 03, 2011 9:00 am |
|
|
No možná o tom i víte, ale teď jsem zjistil, že i Everquest 2 je F2P, sice byl dříve než lotro, ale zjistil jsem to až teď a zrovna to s Tilwaen zkoušíme a nevypadá to špatně, ta grafika je opravdu moc pěkná a to je to pěkně stará hra už.
|
|
|
|
Drean
Third Marshal
Poèet pøíspìvkù : 390
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Ne júl 03, 2011 2:40 pm |
|
|
- Geldir napísal:
- No možná o tom i víte, ale teď jsem zjistil, že i Everquest 2 je F2P, sice byl dříve než lotro, ale zjistil jsem to až teď a zrovna to s Tilwaen zkoušíme a nevypadá to špatně, ta grafika je opravdu moc pěkná a to je to pěkně stará hra už.
Som hral trial este ked sa to platilo.Som sa dostal myslim na lv15.Celkom fajn hra to bola.Co sa tyka Conana tak toho som tiez hral este ked sa platilo a tam som to dotiahol na lv42.Rozmyslam ze sa tam teraz vratim ked je to free
|
|
|
|
Geldir
Guardsman
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Ne júl 03, 2011 4:15 pm |
|
|
No vypadá to celkem v pohodě, docela zajímavý vývoj postavy to má, že opravdu každý bude mít unikátní charakter, ne jako v lotro, kde byl RK jako RK a rozdíli mezi nimi prakticky žádné. Age of conan jsme taky přemýšleli, ale jakmile jsem začal zjišťovat o hře víc, tak mě přestala nějak lákat.
|
|
|
|
weatque
High Warden
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Po júl 04, 2011 5:22 am |
|
|
no mna na conanovi odradilo ze je to instancovane nie uplne ale je, a prave instancovanie ma odradilo od DDO a aj GW1, ja radsej otvorený svet s ludmi. Je everquest instancovaný? Cital som i o nom ale co pisali na diskusiách tak ze je tam dost prázdno. Daj nejake blizzsie info geldir a mozno to stahnem. Inak aj ta galactica nevyzera vobec zle a v prehliadaci.
|
|
|
|
Geldir
Guardsman
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Po júl 04, 2011 9:11 am |
|
|
No zatím jsme se moc daleko nedostali, nebylo tolik času na hraní. Lidí zdá se není málo, alespoň ve startovních oblastech, rozdohně to není, že by člověk běhal po mapě sám. Co se instancí týče, tak ještě jsem neměl možnost žádnou zkusit, ale ve hře jsou. Podle toho co jsem koukal na netu, tak je jich i celkem dost a to všechny možné druhy: solo, duo/trio, parta, raid. Ale jak říkám, neměl jsem možnost zatím zkusit, první je někdy 15-18 lvl, já jsem aktuálně 12.
|
|
|
|
Duncanius
Second Marshal
Poèet pøíspìvkù : 400
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Po júl 04, 2011 12:35 pm |
|
|
AOC sme kedysi hrali, ze Autrysku mne sa to celkom pacilo, super grafika, strci do vrecka aj dnesne hry, zaujimavy subojovy system, co zatial nikde inde nezaviedli ze postavy neboli priestupne, kazda zabera svoj vlastny priestor, netargetovalo sa ale mierilo. U hracov to skapalo na nedostatku questov na urcitych lvloch, nebolo co robit takze musel byt tvrdy grind aby sa pohol lvl a niektore postavy boli trochu nevyvazene, ale to uz predpokladam vyladili. bohuzial ten f2p je dost obmedzeny co citam, viac ako v lotro. moj Dark Templar nieje medzi free, tak ani hrat by som dalej nemohol EQ2 som hral ked ju vydali musim povedat ze len som cumel a to som uz skusil aj AO a EQ1, vlastny apartman s trofejami co sa dali polozit kde som chcel, ako prvy zaviedli nieco na sposob dnesneho fellov maneveru v Lotro, instancovanie tam bolo klasicke ako inde akurat z mapy na mapu sa loadovalo ale na rozdiel od AOC to pekne na seba nadvezovalo a tvorilo jeden suvisly svet. V AOC nieje klasicky otvoreny svet ale na konci mapy precestujes do niektorej z ponuknutych oblasti a tie boli instancovane na urcity pocet hracov.
|
|
|
|
Tilwaen
Master at Arms
Poèet pøíspìvkù : 120
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P Po júl 18, 2011 4:29 pm |
|
|
Teda, než mi Geldir nastavil grafiku, tak jsem chtěla napsat, že už je taková postarší a nijaká, ale pak mi to celkem vyrazilo dech :-D Troufám si tvrdit, že co se týče grafiky, je minimálně srovnatelná s Lotrem, i lepší - ale voda zas byla hezčí v Lotru. Máme vypnutý příjem xp z potvor, aby nám to déle vydrželo, takže zatím nemůžu říct, co přesně a jak na vyšším levelu, ale zatím super. Zvláštně je dělaný i craft, že se tam dají ovlivnit vlastnosti věci v průběhu craftění. Na rozdíl od Runes of Magic, co jsme zkoušeli nedávno, jsou tu detaily, které hru zlepšují a ne ji kazí - třeba pohyb částí oblečení při pohybu, i textura všeho oblečení... No zatím dojmů spousta Pro malou ukázku screen:
|
|
|
|
Sponsored content
|
Predmet: Re: Team fortress 2 a Age of Connan F2P |
|
|
|
|
|