1. CZ ANG RUS, jak to tedy je:
Podle toho co jsem zjistil, jde BF3 prepinat mezi dabingem ktery je pro tuto hru dostupny a vytvoreny, v mem pripade mam k dispozici RU a ENG dabing. Tedy muzu prepinat tyto dva dab. Co se tyka titulku je take pozne nejakym nastrojem nebo editaci v registrech mezi titulky prepinat, na si dohral CZ titule a ted tedy hraji ENG dab. CZ titule.
2. Back to Karkand
Myslim, ze jestli mas Dunca tuto moznost v nabidce pri vyhledavani a filtrovani zapasu, tak mas vse OK, akorat ty mapy proste jeste nejsou vydane
3. Singl
pokud jsem nekde cetl ze i kvuli tomu ma cenu hru kupovat tak to asi ee
Ale rozhodne neuraci, tak jak rika lujza takovy tutorialek, musime brat v potaz, ze budou i opravdovy zacatecnici a tohle jim to aspon trosku priblizi, ja jsem taky osvezil par znalosti.
4. Multi
no to me poser!
je to rychle, je to zabavne, je to BF3, to se musi zkusit, jinak se to tezce popisuje.
Celkove je hra velmi povedena, ta nova grafika je podle me proste uzasna, nekdy pres ten dym neni videt na metr
takova spinavost, kapky na skle, odlesky a hlavne ty litajici kusy hliny a baraku, to me bavi. Nejsem zastance extra grafiky, ale tohle se povedlo. Za dva dny jsem tolik smrti nevidel, zatim rank 9 a boli me prsty, au.