Ahoj, mé jméno je Jirka a je mi 44 let. Online hry jsem do dubna, kdy jsem začal s LOTRO aktivně nehrál, ale jelikož jsem velký fanda pana Tolkiena hra mě dostala. V současné době hraji aktivně na serveru withywindle v kinu Czech Royal Knights, kde mám championku lvl 75, a guardiana lvl 53, kromé toho ješté alty na craft. Jelikož ale CRK je málo aktivní kin, a já angličtinu ovládám jen na základní úrovni, hledám si nový československý kin na jiném serveru. Zatím bych měl zájem o přijetí postavy Selinne lvl 25 minstrel, kterou jsem si založil na snowburnu, plánuji pŕenos postav ze serveru withywindle v dohledné době.
Zkušeností jsem od dubna nabral už dost, ale nepovažuji se za nějakou extratŕídu, mám se ještě hodné co učit, hlavné o hraní v raidech, které se v CRK chodily poskrovnu, jelikož se nesešlo nikdy dost lidí. Ale myslím že tohle nebude problém, u hry dokážu strávit v prúměru 5 i víc hodin denně, prostě jsem závislák, ale ne fanatik.
Tak jestli nebude problém, pŕijměte mi zatím Selinne lvl 25 minstrel, dál se uvidí.
Pŕedem dík za přijetí