Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Pomoc s otázkami. Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Pomoc s otázkami. Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Pomoc s otázkami. Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Pomoc s otázkami. Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Pomoc s otázkami. Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Pomoc s otázkami. Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Pomoc s otázkami. Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Pomoc s otázkami. Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Pomoc s otázkami. Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Pomoc s otázkami. Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Pomoc s otázkami.

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa

Lostheaven
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 4

Pomoc s otázkami. Vide
OdoslaťPredmet: Pomoc s otázkami.   Pomoc s otázkami. EmptyŠt marec 22, 2012 7:26 pm

Ahoj,hrajem za champa a rád by som sa dozvedel ako získat možnost nosenia heavy armouru ? Okrem toho by som ešte rád vedel či je teda kon dostupný od 20 lvlu alebo aj nižšieho,pretože na nom vidím jazdit 15.Už som mal jedného aj ja,lenže ten mi zmizol (skušobný asi) ... Uzavrel by som tento otravný topic tým či je dobré odkladat si všetky veci typu - kože,recepty,potiony,veci na craft,alebo to radšej na mojom lvl (16) predávat,pretože už mám od toho nakrtkovanú celú banku a neviem kde to dalej ukladat Smile .
Návrat hore Goto down

Beregond
Lieutenant
Lieutenant

Poèet pøíspìvkù : 259

Pomoc s otázkami. Vide
OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s otázkami.   Pomoc s otázkami. EmptyŠt marec 22, 2012 9:23 pm

No kone neporadim,ale craftit muzes uz davno takze bych si zvolil profku a co nepotrebujes prodal.Heavy mam dojem 20 lvl ale nevim jiste najdes to u svyho trenera,das passive skill a tam bude skill heavy armor.
Návrat hore Goto down
Duncanius
Duncanius
Second Marshal
Second Marshal

Poèet pøíspìvkù : 400

Pomoc s otázkami. Vide
OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s otázkami.   Pomoc s otázkami. EmptyPi marec 23, 2012 9:29 am

craft treba zacat prakticky od zaciatku aby ti padali tie spravne suroviny pre tvoj lvl, odkladaj si iba tie pre svoj craft ostatok skus pozret na AH c isa predavaju alebo to rovno predaj u nakeho npc.
heavy armor pre champa je od nejakeho lvl, ako pisal Beregont pozri si svojho trenera .
kona uz velmi nevieme poradit, menilo sa to u neho hodne krat ale myslim ze stale treba najprv spravit tej riding skill- naucit sa jazdit , severne od Bree kde chovaju kone.
Návrat hore Goto down

Lostheaven
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 4

Pomoc s otázkami. Vide
OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s otázkami.   Pomoc s otázkami. EmptyPi marec 23, 2012 12:40 pm

Takže ked si chcem začat v craftingu konbináciu Tinker:Jeweller
Prospector
Cook

Bolo mi povedané že sa tým dá časom celkom dobre zarobit,tak mám vlastne uskladnovat recepty na šperky,varenie,rozne ores,gems čo také tam ešte je ?
Hlavne mi ide o ten zárobok, pretože táto hra má dost nízko položené ekonomické začiatky v hre kde vám questy v podstate nič nezarobia Smile ... Ani neviem ako naškrábem aspon 1 zlatý na kona.

Okej ešte jedna otravná otázka : Neviete o niakom armore či outfite čo v nom vyzeráte ako ninja či proste taká roba čo mali vo filme harass mans a je ku tomu taký turban či čo to je čo vám zakríva ústa Very Happy .Videl som champa čo to mal na sebe a celkom sa mi to páčilo.Bol o 2 lvl nižšie než ja,tak snad by som to mat mohol nie ?

Návrat hore Goto down

Beregond
Lieutenant
Lieutenant

Poèet pøíspìvkù : 259

Pomoc s otázkami. Vide
OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s otázkami.   Pomoc s otázkami. EmptyPi marec 23, 2012 9:54 pm

No ten armor neznám,jen jeden ale to vypadas jako ranger a to je až na 75...jinak prodej věci při expeni tolik nevynasi,ale recepty sbirej a snáz se aby si měl craft vzdy tak aby když nekde expis mohl jsi při tom těžit.
Návrat hore Goto down
Duncanius
Duncanius
Second Marshal
Second Marshal

Poèet pøíspìvkù : 400

Pomoc s otázkami. Vide
OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s otázkami.   Pomoc s otázkami. EmptyPi marec 23, 2012 11:49 pm

s tym zarobkom neviem velmi poradit, nevyrabam veci na predaj na AH iba pre vlastne postavy, ale mam dojem ze sa zaraba iba na vyrobkoch pre max level a mozno niektorych specifickych surovinach ci itemoch, mnohe veci si ale mozes aj tak kupit za skirmis marky ci za turbine pointy.
Návrat hore Goto down
chromos
chromos
Master Guardsman
Master Guardsman

Poèet pøíspìvkù : 111

Pomoc s otázkami. Vide
OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s otázkami.   Pomoc s otázkami. EmptyNe marec 25, 2012 6:27 am

Dá se vydělat těžením surovin (prospektor) a jejich prodejem na AH. A nemusí se jednat pouze o suroviny pro max. level. Hodně lidí má alty a než u každé postavy craft levelovat, je jednodušší suroviny koupit. Tím spíš, že na max. levelu goldy zpravidla nejsou omezujícím faktorem.
Návrat hore Goto down

Sponsored content

Pomoc s otázkami. Vide
OdoslaťPredmet: Re: Pomoc s otázkami.   Pomoc s otázkami. Empty

Návrat hore Goto down

Pomoc s otázkami.

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Pomoc -