Zdravím všechny členy kinu Rest in Peace. Mé jméno je Lukáš a je mi 22 let. Ve hře vystupuji pod nickem Valetol. Jsem warden s levelem 12, ale postupuji rychle kupředu jelikož mám momentálně na hraní času více než dost. Lotro jsem hrál už před rokem, ale pak se mi nějak porouchala mašina a než jsem se odhodlal koupit novou tak jsem na Lotro uplně zapoměl.
Zkušenosti z podobných mmo her mám celkem slušné, hrával jsem kdysi UO, Lineage2, WoW, Age of Conan a pár Asijských rychlokvašek. Jak už jsem zminoval tak na hraní mám ted dost času odhaduji to na cca 6-7h denně což by týdně mohlo dát do kupy nějakých 40-50h což zní celkem hrožně když se nad tím člověk zamyslí, ale kupodivu stíhám i vše ostatní jako rodinu, koníčky a občasné požívání alkoholu a lehkých drog.
Za wardena se teprve učím, je to s prominutím kurevská změna oproti tomu když jsem dříve hrával championa, ale zase musím říct že mě ukrutně baví. A tak doufám že mě přijmete mezi sebe jelikož hraní bok po boku s krajany je vždy příjemnější než hraní solo.
S pozdravem Valetol