Rest in Peace
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DomovNastenkaGalleryHľadaťLatest imagesPrihlásenieRegistrácia
RIPACI
Slapeme na TS3: ts3.ripaci.eu
Vitajte na fore kinshipu Rest in Peace zloženého z českých a slovenských hráčov hrajúcich Lord of the Rings online na Snowbourne.
Zadost a dotaz Raid1210
Posledná téma
» VELMI DŮLEŽITÉ!!!
Zadost a dotaz Emptypre chromos St október 31, 2012 7:57 pm

» Žiadosť o prijatie - Galamori
Zadost a dotaz Emptypre chromos St október 31, 2012 7:48 pm

» prihlaska
Zadost a dotaz Emptypre chromos St október 31, 2012 7:47 pm

» Prihlaska - Misrandhir
Zadost a dotaz Emptypre Beregond Ut október 09, 2012 6:17 am

» Prihlaska
Zadost a dotaz Emptypre Avalon Po október 08, 2012 5:44 pm

» Prihlaska
Zadost a dotaz Emptypre Aurin Pi september 21, 2012 6:26 pm

» zadost
Zadost a dotaz Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 5:09 pm

» Avalon Band
Zadost a dotaz Emptypre Avalon Pi september 21, 2012 10:00 am

» Prihlaska
Zadost a dotaz Emptypre Beregond Pi september 21, 2012 8:16 am

novembra 2024
PoUtStŠtPiSoNe
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar

Share  | 

Zadost a dotaz

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Autor Správa

Lengi
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 5

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyPi máj 11, 2012 12:54 pm

Ahoj,

jmenuju se Martin a je mi 33 let. Lotro hraju temer 3 roky, muj main char je Lengi -champ lvl 75 a to na serveru Evernight kin Midnight Star. Bohuzel se nas kin behem poslednich 3 mesicu postupne rozpadl a kdyz jsou online 4 hraci, tak je to hodne... Nevim co se stalo, trva to cca 3 mesice, kin byl super, lidi super... Dali jsme cely Orthanc na T1 a kdyz jsme se zacali pripravovat na T2..., tak najednou jako kdyz utne lidi prestali hrat...
Na Evernightu jiz neni zadny jiny cz/sk kin a z toho duvodu posledni dobou dost premyslim o transferu na Vas server... Trochu mi k tomu pomohl i Tynno, ktery k Vam nedavno uz myslim presel.
Tak jsem se chtel zeptat, jestli stale nabirate a jestli by jste v pripade meho transferu nasli uplatneni v raidech pro slusne vybavenoho champa...?

Predem dekuju za odpoved
Martin
Návrat hore Goto down

Beregond
Lieutenant
Lieutenant

Poèet pøíspìvkù : 259

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyPi máj 11, 2012 1:15 pm

Pekna prihlaska, ToO mame na T1 prolezle taky a ted zaciname T2.Jinak chmp se u nas urcite uplatni,s tim jak je leto tak ne vzdy vyjde ze je v raidu chmp.Ale urcite na progress a nasledne raidovani te uvitame.Muzes si udelat mezitim u nas alta nez by ti probehl transfer.
Návrat hore Goto down

Lengi
Footman
Footman

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyPi máj 11, 2012 4:05 pm

Ahoj, dekuju za rychlou odpoved Smile Alta jsem u vas zalozil predevcirem, Marelias Guardian lvl 9 Smile Nejpozdeji zacatkem pristiho tydne zazadam o transfer... Jedine z ceho mam tak trochu strach, jestli nahodou diky tomu neprijdu o sealy, medailony..., ale co by se dalo delat...
Návrat hore Goto down

Beregond
Lieutenant
Lieutenant

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyPi máj 11, 2012 4:17 pm

no ja si myslim ze by jsi teoreticky nemel....oni tyhle veci dokazi vratit takze podle me zustane vse Smile
Návrat hore Goto down
elkretyno
elkretyno
Footman
Footman

Poèet pøíspìvkù : 6

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyPi máj 11, 2012 5:57 pm

jj, mám podaný tikety od čtvrtka a peníze na ůčtě,tak sem zvědav jak dlouho jim ten transfer bude trvat,nemužu už nic dělat ve hře pač mám batohy plný boundlejch věcí, lengi, všecky boundlý věci si dej raději do batohů,doufám že od tam nezmiznou,a vše z baráku pryč jesi nějakej máš,zbytek sem dal do vaultu všecko co není bound to character,co je bound to account to by mělo zustat i ve vaultu,bacha na shared storage,od tam taky všecko zmizne jesi ho máš.
Návrat hore Goto down

Beregond
Lieutenant
Lieutenant

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyPi máj 11, 2012 6:54 pm

Aha,zajimavy...me ukradli asi pred 4 mesici postavu a vse dokazali nahradit postou,takze si myslim ze by vam to melo zustat at je to kdekoliv ale jistota je jistota.
Návrat hore Goto down

Lengi
Footman
Footman

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptySt máj 16, 2012 5:39 pm

ahoj, jen ted cekam az bude pretransferovanej Tynno a zjistim od nej jak je to s tema sealama, commendations, medailonama... a zacnu transfer taky Smile
Návrat hore Goto down

Beregond
Lieutenant
Lieutenant

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyŠt máj 17, 2012 3:13 pm

Tak vcera se transfernul ale to asi vis a vse co pises mel na nule...jeste s nima pise ale snad mu to uspesne vrati...
Návrat hore Goto down

Lengi
Footman
Footman

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyŠt máj 17, 2012 5:29 pm

hm, myslel jsem si to, vcera jsem s nim mluvil a rikal mi to... Tak to je budu muset nejak pokud mozno uzitecne utratit... Sad Co me teda dost zarazilo bylo ze se to tyka i shardu... ty sehnat je dost na h.... Sad jo a u me jeste commendations, ale tak je utratim za armour a bude to ok... Nejak to vymyslim Smile
Návrat hore Goto down

Beregond
Lieutenant
Lieutenant

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyŠt máj 17, 2012 8:16 pm

Jeste pockej den ci dva...treba mu odepisou ze to vrati
Návrat hore Goto down

Lengi
Footman
Footman

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz EmptyŠt máj 17, 2012 8:16 pm

ok, good idea Smile
Návrat hore Goto down

Sponsored content

Zadost a dotaz Vide
OdoslaťPredmet: Re: Zadost a dotaz   Zadost a dotaz Empty

Návrat hore Goto down

Zadost a dotaz

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra: Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Rest in Peace :: Staré RIP forum :: Nábor -