Ahoj,
jmenuji se Karel. Je mi 29let. Rad bych se k vam pridal, kvuli lepsi informaci o hre, parte a zkusenosti v raidech atd. Hlavne je to uz nuda, bez nejake kinship events apod.
MMO a ja: Lotro je muj prvni vetsi MMO. Predtim jsem hral mobilni MMO. Byl to rusky MMO a dokonce cele v rustine, ktery jsem neumel. Byl to Warsepar a ted uz je cele v anglictine. Tam jsem vyhral 2x jejich Arena group-PVP chart, 1xtreti,3xdruhy(dalsi alty pak do TOP20). Pak hra upadla po nastupu free system s moznosti nakupu minci(podobne Lotro) + vetsi hra = vetsi znalost rustine, protoze jsem porad hral na Rusky server a nepresel jsem na anglicky(byl jsem liny).
Lotro a ja: Hraji priblizne od pulce srpnu(hledal jsem dlouho MMO, ktery bych mohl byt resident). Main char mam jako LM(nick Elgrind). Jsem ted na lvl63(westfold jeweller,expert v guilde) a jedu s jednim Holadanem skoro kazdy den solo quests a small fellow. quests. Nejvetsi raid v Lotro zatim byl Thorog(dalsi 50.lvl raid nestoji ani za rec). Mam jeste warden na lvl39(supreme woodworker, jorneyman v guilde)+par dalsi char na crafting(metalsmith,tailor na supreme).
Ucet VIP, kdykoliv(pokud nezapomenu si to zaplatit).
RoH zatim nemam, ale chystam urcite pre-purchase. Urcite bych chtel zamerit na LM,Warden + cappy nebo hunter. Na ostatni nezanevru, ale proste se to neda vsechno stihat za tak kratkou dobu. Online = od 21.h -1.h
R.I.P a ja: hledal jsem dlouho nejake kinship, ktery pravidelne porada raid. Prece jenom na GLFF je to vzdy random fellow. Forum jsem procetl a par lidmi od RIP jsem pokecal pres IM(konkretne si nepamatuji, protoze to bylo v Shire na festiku).
Tak snad mi nejaky Officer zkontakuje brzo. Predem se do ctrvtka(20.9) omlouvam, protoze jsem na prac. cesty a bez rychlejsi internet, takze nebudu moc byt ve hre.
P.S. Kdo nerad cte, tak sorry za delsi prihlasku