Jojo, Realm of Fae je dobrej. Celkem jsem se bavil, byli jsme tam v Beta 4. Problem byl, ze nesel master loot, ale to byla reportovana chyba. Bohuzel jsem byl nucen jit za healera, takze ac jsem si to uzival, tak jsem vetsinu casu travil koukanim na health bary. Nastesti byl dobrej tank, bohuzel jsme parkrat wipli, proste jsem ho neuhealoval, nebo nekdo naagroval addy a slo to do kopru ... nevim proc, spamoval jsem healy a stejne mi mizel pred ocima. Pak se prehodil na paladina a uz to slo o poznani lepe. Musim uznat, ze cast dungu, kde vsude snezilo byla fakt husta ... des a najednou narazis do moba.
Samotnej fight s Fae, no ... kdyz clovek vi jak na to, neni to zas takovej problem. Ja jsem jen healoval a najednou byl konec.
Nechci vedet, jak to vypada na tech advanced urovnich
PVP jsem moz nezkousel, stale nejsem rozhodnutej, zda PVP nebo PVE. Ale vzhledem k tomu, ze mam rad klid pri questeni tak asi PVE. Kdyztak si ve shared zonach nahodim PVP flag a budu zlej
V Sanctumu jsem se koukal na PVP vybaveni v vypada to dost slusne, jak staty tak vizualne. Trosku me krkaj s tim Valorem, ale snad to nebude mit tak zasadni dusledky.
Ted mam nejvetsi dilema, zda jako clerica hrat Mathosiana (Cloveka) nebo Trpose ... nejde ani tak o racialky, i kdyz ten Human hide je celkem fain. Spis jen, nektere veci vypadaj lip na Cloveku nez na trposovi. Ale trpos je zase roztomilej
. Navic kdyz je pak v plate zbroji, tak vypada jako susna konzerva
(coz u clerica nehrozi, ale zkousel jsem to jen tak naklikavat
).